Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensens problem med hälsan – bryter tystnaden om situationen

26 maj, 2024, 18:30 
Anders Jensen berättar nu om problemen.
Annons

Anders Jensen behöver inte oroa sig för att barnen inte ska få någon mat på bordet. Som vd för Ryds bilglas har han det gott ställt och kan stoltsera med en lyxvilla i Djursholm, ett vinterparadis i Åre och en sommardröm i Marbella.

Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

Sedan en tid tillbaka är det Spanien som blivit familjens bas. Där bor Anders tillsammans med Charlotte Perrelli och barnen, njuter av vajande palmer, poolhäng, sandstränder och ett tropiskt klimat.

När han väl är hemma, vill säga. För Anders jobbar hårt, i rollen som vd måste han resa runt i världen och vara borta en hel del från familjen och det kan så klart vara tufft vissa perioder.

Annons
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett härligt liv tillsammans.Karin Törnblom /TT

Charlotte Perrellis stora ora

Både Anders och Charlotte är införstådda med att allt jobbande inte håller i längden. Samtidigt blir det lite extra speciellt när Anders väl är hemma och då ser de till att ta tillvara på tiden tillsammans.

Men Charlotte är orolig. Hon tycker Anders jobbar lite väl mycket mellan varven och hade helst sett att han saktade ned en smula och återhämta sig från allt arbete.

– Det enda jag bryr mig om är att han inte ska jobba ihjäl sig. För hans hälsas skull kan jag i bland känna: ”Hörru, vet du… nu får du tagga ner”. Det händer att jag blir väldigt orolig, säger hon till Expressen.

Annons

Anders Jensen: ”Yrselattacker”

För Hänt berättar Anders Jensen att han i stunder har svårt att hitta balansen mellan jobb och privatliv. Eftersom han har ett så högt driv har han ibland svårt att slå av på takten.

Och då kan kroppen säga ifrån, berättar Anders.

– Jag är lite dålig på det, vilket gör att jag ibland kan få lite yrselattackar och lite sådant vilket inte är så bra. Men just nu så mår jag väldigt bra och tycker att jag har en bra balans, men under våren har jag kanske jobbat lite väl mycket.

Anders Jensen
Anders Jensen får yrselattacker.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons