Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensens trista besked – påverkar Charlotte och barnen: ”Tråkigt”

03 okt, 2023, 11:30 

Anders Jensen berättar nu om hektiska tiden.

Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen bekräftade i september att de flyttar till Spanien permanent. Här har barnen börjat ny skola, ett nytt språk har börjat läras och en ny vardag börjat levas.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Som grädden på moset har paret dessutom köpt ett sprillans nytt lyxhus, där hela familjen kan njuta av det varma klimatet, underbart poolhäng och ljuvliga middagar i medelhavsmiljö.

”Vi älskar huset men vi är många och älskar att kunna bjuda ner hela vår stora familj hit till solen så vi vill helt enkelt ha några fler rum”, skrev Charlotte Perrelli i ett meddelande till Expressen.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har flyttat till Spanien.

Anders Jensen tvingas pendla

Flytten innebär även förändringar i Anders och Charlottes relation. Anders kommer nämligen att pendla mellan Sverige och Spanien, då dottern Izabella bor kvar i Sverige för att avsluta grundskolan.

Annons

”Anders reser mycket i sitt arbete då hans business har expanderat något oerhört och han har en stor verksamhet runtom i Europa. För honom spelar det inte så stor roll vart han utgår ifrån eftersom hans roll är europeisk”.

”Han kommer vara både i Spanien, på resande fot och hemma i Sverige med Izabella då hon har ett år kvar i grundskolan.”

Anders Jensens trista ord: ”Väldigt tråkigt”

Senaste tiden har det varit väldigt hektiskt på jobbet för Anders Jensen. Det krävs dessutom en hel del resor när man driver en miljardverksamhet i tio olika länder, berättar han fört Hänt.

”Det är såklart väldigt tråkigt att jag inte har kunnat vara med småkillarna mer nu när de börjat ny skola i ett nytt land men det kommer att bli bättre”, skriver han och fortsätter:

”Nu har jag några veckor där jag kommer att jobba i Spanien och jag ser emot att kunna lämna och hämta dem på skolan på dagarna och följa med dem på deras aktiviteter. Det ska bli väldigt härligt. Jag har tur som har en fru som Charlotte som tar ett så stort ansvar hemma och med killarnas skola och aktiviteter. Hon är fantastisk!”.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli får klara sig utan Anders Jensen vissa perioder.

Foto: TT/Instagram

Annons