Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders och Henriks beslut med barnen – visar upp familjelyckan!

21 jun, 2023, 06:30 

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad berättar nu själva om beslutet med barnen.

Annons

Anders Pihlblad har under åren varit en trygg TV4-profil att luta sig mot när sömndruckna svenskar letar sig till tv-sofforna för att ta del av världens senaste nyhetshändelser.

Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Samma funktion har hans make Henrik Alsterdal haft – men då på eftermiddagen och programmet Efter fem, där han likt Anders ser till att förmedla det senaste som har hänt i Sverige och omvärlden.

Det var också på jobbet som de blev ett par för 17 år sedan. I dag har de varit gifta i elva år och har två barn tillsammans, dottern Nike, 13, och sonen Erling, 12.

– Vi har barn med två tjejkompisar, så när vi väl har barnen brukar vi försöka att inte jobba så mycket och istället tokjobba den veckan när vi inte har barnen. Det tycker jag är det bästa sättet att lösa det på, så att barnen liksom inte ska komma i kläm, har Henrik sagt till Hänt.

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har varit ett par i 17 år.

Anders och Henrik håller barnen anonyma

Att barnen betyder extra mycket för Henrik och Anders är inget nytt. De delar ofta med sig av bilder från vardagslivet och livet som pappor, men är noggranna med att inte visa deras ansikten.

Annons

– De får helt enkelt fortsätta vara anonyma ett tag till, så får vi se vad de själva vill i framtiden.

På nyårsafton befann sig familjen på sitt älskade Gotland, ett ställe de ofta besöker när det är vinter och inte lika turistrikt som på somrarna. De passade då även på att dela med sig av den rofyllda vistelsen.

”Himlen brinner på årets sista dag. Nu går vi mot ett bättre år! Ta hand om er så ses vi 2023”, skrev Henrik i ett inlägg på Instagram.

Anders och Henriks beslut med barnen

Familjen har dessutom en stuga i Lilla Hummelvik som de gärna besöker. Stugor kräver som bekant lite arbete och nu delar både Henrik och Anders med sig av nästa familjeprojekt.

”Vi är väl inte direkt familjen Mandelmann men nu ska Lilla Hummelvik bli en vinbärsbuske och ett körsbärsträd rikare!”, skriver Henrik Alsterdal och visar hur barnen hjälper till i trädgården.

”Den som planterat ett träd har inte levt förgäves. Nu väntar vi på körsbär”, skriver en förväntansfull Anders.

Foto: TT/Instagram

Annons