Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Öfvergård hårda kritik mot Anders och Kerstin Lundin

13 jun, 2021, 07:00 
AvIndra Nordemar
Anders Öfvergård riktar hård kritik mot Anders och Kerstin Lundin i "Anders knackar på".

När Anders Öfvergård besöker Anders och Kerstin Lundin i "Anders knackar på", upptäcker han flera saker som måste fixas i hemmet. Samtidigt riktar han stark kritik mot hur paret sköter saker och ting.

Annons

Videon kunde inte hittas

Det populära programmet "Anders knackar på" i TV4 har nått sitt slut för i år. Under säsongen har Anders Öfvergård hjälpt kändisarna Janne Andersson, Björn Gustafsson och Maja Ivarsson, och i sista avsnittet var det programledaren Anders Lundin och hans fru Kerstins tur.

Och det dröjer inte länge innan Anders finner ett fel. Redan innan han knackar på upptäcker han något.

– Men den här ringklockan, är den trasig?, säger Anders i programmet.

Och fler fel skulle han hitta.

Anders Öfvergårds hårda ord om Lundins äktenskap

Programmet går ut på att Anders hjälper kändisar med saker i hemmet som gått sönder, och som de inte klarar att fixa själva.

Anders och Kerstin behövde hjälp med en hel del saker, och efter ett tag börjar Öfvergård se ett mönster och kommer fram till en insikt rörande deras äktenskap.

– När Kerstin är med, då säger han "nej men gör du, gör du, gör du". Så Anders gör ju liksom ingenting. Han sitter bara på golvet och kommer med glada tillrop, förklarar Öfvergård.

Annons

Han menar att Anders Lundin mest sitter och tittar på när hans fru Kerstin jobbar. Och när detta sker i programmet så blir Öfvergård upprörd och säger till på skarpen.

– Nej!! Medan Kerstin gör den här hörnan, finns det inte en möjlighet för dig att göra nån annanstans då??

– Nej för då är det ju inte samarbete, svarar Anders Lundin.

– Nej men sluta!! Samarbete är väl att nå målet ihop!?, säger Anders Öfvergård med en hård ton.

"Inte deras styrka"

Anders fortsätter att förklara för paret att de inte "verkar ha koll på vad samarbete och effektivitet handlar om", och han verkar inte imponerad av hur makarna Lundin sköter saker och ting i sitt äktenskap.

– Jag tycker att de har missuppfattat samarbete. Det innebär inte att man ska sitta på samma kvadratcentimeter båda två. Att vara effektiva är inte deras styrka, det kan jag säga direkt, säger Anders.

Foto: TT

Annons