Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Pihlblad försvann från rutan – för hemlig kärleksresa med maken

29 jun, 2023, 17:30 

Nu klarnar allting!

Annons

De äkta makarna Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal är ett av landets mest omtyckta tv-par. Med över 15 år ihop i bagaget vet de fortfarande hur man håller gnistan vid liv – som med en liten avstickare till värmen!

Nu visar paret upp privata bilder från resan, som tv-tittarna inte hade någon aning om.

Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders PihlbladBrand logo
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

Här är Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal på semester

Anders och Henrik har hoppat på ett plan till Sitges i Spanien. En oerhört vacker kuststad med Medelhavet som granne. Sitges ligger nära Barcelona, men drar inte fullt så mycket folk, även om det är ett väldigt populärt resmål.

Så, vad var det som lockade paret just dit? Enligt reseguider online är det främst de vackra stränderna som lockar och den livliga kulturen.

Annons

Tröttnar man på sol och bad, finns det också en vacker gammal stad att vandra runt i, något som Anders och Henrik såg till att göra. Dessutom finns det goda möjligheter att festa till det, när natten gör entre.

Och där lär det inte gå någon nöd på dem. Enligt SMHI är det varmt, med temperaturer uppemot 25 grader och sol – härligt!

Annons

Då kommer Anders Pihlblad tillbaka till Nyhetsmorgon

Det var inte många som hade koll på att resan skulle bli av, Anders hade nämligen inte ens berättat att det var dags för honom att stämpla ut. Istället har tittarna fått undra varför han lyst med sin frånvaro i Nyhetsmorgon.

– Har du också gått på semester. Har inte hört något. Men i så fall önskar jag dig Henrik och barnen en trevlig semester, frågar sig en tittare i kommentarsfältet.

Anders Pihlblad berättar att ja, så är fallet, och kommer samtidigt med ett härligt besked:

"Tillbaka i rutan nästa vecka 😄"

Nu får han alltså samla krafterna på annan ort, innan det är dags att sätta sig framför kameran igen.

Foto: TV4/Instagram

Annons