Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här reagerar Anders Pihlblad efter vågade orden om maken Henrik i sändning

18 feb, 2024, 07:00 
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal blev offer för en klassisk "roast"...
Annons

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal är TV4:s superpar, och det var ju faktiskt på jobbet som det slog gnistor för första gången. Till vardags jobbar Anders på Nyhetsmorgon och Henrik i Efter fem, så det är inte alltför ofta vi ser dem ihop.

Men under QX-galan som sändes i veckan satt makarna givetvis bredvid varandra på Cirkus – och då gick det vilt till!

Se Anders Pihlblad och Henrik Alsterdals kärlekssaga – så träffades deBrand logo
Se Anders Pihlblad och Henrik Alsterdals kärlekssaga – så träffades de

Här hånar programledaren Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal i sändning

Ja, programledaren Robert Fux gick igenom den kändistäta publiken för att traditionsenligt "roasta" profilerna. En roast är när man med glimten i ögat skämtar på personen i frågas bekostnad, och det var tydligt att det inte var Robert Fux första gång.

Han valsar fram till Anders och Henrik.

Annons

– Då hamnar jag hos de här TV4-legendarerna. Hela TV4 sitter samlade här – det är ju lite tajtare nuförtiden…, säger han och syftar på de nedskärningar som gjorts på kanalen på sistone.

Sedan riktar han sig mot Henrik:

– Herr Alsterdal. Bengt Alsterlind höll jag på säga, men det är väl att ta i. Du kan ju göra en ubåtsmacka, det tror jag, men så mycket hajk är det inte.

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal på QX-galan
Henrik Alsterdal, Anders Pihlblad,QX-galan på Cirkus,Stockholm 20240206Foto: Karin Törnblom / TT / Kod: 2377Karin Törnblom/TT

Här reagerar Anders Pihlblad efter orden om maken i sändning

Publiken brister ut i skratt, och även "offrena" Henrik och Anders reagerar med gapskratt. Men Robert Fux har fler esse i rockärmen, av vad som kan uppfattas vara mer av det snuskiga slaget...

Annons

– Alsterdal och Anders Pihlblad. De är ju underbara! Stämmer det att ni träffades utanför Patricia – efter fem? Och sen gick hem och var helt lagom uttömda till Nyhetsmorgon? Eller nej – jag vill inte veta!!, avslutar Fux.

Ander och Henrik viker sig av skratt – det är tydligt att de har mycket självdistans. Det är dessutom Henrik själv som delar med sig av klippet, och han verkar enkom road:

"Tjipp och välkommen till Hajk! 👋 Att bli roastad på QX-galan är en fin tradition"

Bläddra i bildspelet nedan så ser du klippet.

Foto: TT/TV4/Instagram

Annons