Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Pihlblads familjelycka med maken Henrik – nu är det ett faktum

23 dec, 2023, 16:00 

För Svensk Damtidning berättar Anders Pihlblad om de stora planerna med maken Henrik Alsterdal!

Annons

Anders Pihlblad har haft ett ovanligt hektiskt år. Samtidigt som han skött sitt vanliga jobb i Nyhetsmorgon, har han agerat kungareporter och följt kungafamiljen i ett års tid.

Anders Pihlblads problem med Victoria: ”En utmaning”Brand logo
Anders Pihlblads problem med Victoria: ”En utmaning”

Den 30 december sänds resultatet i form av ”Kungahuset” på TV4, där man får se kungen fira 50 år på tronen, följa med kronprinsessan Victoria till länder som i Australien, Nya Zeeland och Georgien.

–Sista veckorna, nu när vi redigerat, kan jag känna att det blivit lite mycket, men det är också för att man närmar sig jul. Jag har svårt att inte vara väldigt engagerad med det jag håller på med och den här produktionen, där allt varit nytt, annorlunda och roligt, får jag skylla mig själv lite, säger Anders Pihlblad till Svensk Damtidning.

Annons
Kronprinsessan Victoria och Anders Pihlblad
Kronprinsessan Victoria intervjuas av Anders Pihlblad.

Anders Pihlblads lycka

Men nu kan Anders pusta ut lite. Han har gjort sin sista Nyhetsmorgon-sändning, dokumentären med kungafamiljen är färdigredigerad och han kan nu se fram emot ett julfirande med familjen.

I år kommer han och maken Henrik Alsterdal fira med sina två barn, något han ser väldigt mycket fram emot. Likt tidigare i år räknar han också med att det blir ett stort julfirande.

– Jag älskar julen. Det finns saker som är gömda i julstrumporna, julgröt på morgonen och ett klassiskt julbord. Våra barn har vi varannan jul. Många av Henriks släktingar bor i Stockholm och de brukar vara med, säger Anders Pihlblad.

Annons
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad
Anders Pihlblad och maken Henrik Alsterdal firar i år jul med sina två barn.

Det önskar sig Anders i julklapp

Ja, julen är verkligen speciell för Anders Pihlblad. För hans del är dock det viktiga att samlas med sina nära och kära, även om det faktiskt finns en grej som han har önskat sig.

– Barnen undrade vad jag skulle önska mig. Det var precis när vi skulle till Skansens julmarknad och då drog jag till med müsli. Det vet jag att de brukar stå och sälja där, haha. Vad önskar man sig annars? Man har ju det man behöver.

Om Anders har turen att få lite müsli på julafton återstår att se.

Anders Pihlblad
Anders Pihlblad önskar sig müsli från Skansens julmarknad i julklapp.

Foto: TT

Annons