Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Pihlblads känslosamma bild med sin mamma – berör på djupet

18 jan, 2024, 06:30 

Anders Pihlblad delar en bild med sin älskade mamma, som berör följarna på djupet.

Annons

Anders Pihlblad är en av TV4:s starkast lysande stjärnor – och mest omtyckta bland tv-tittarna. Med trygg hand leder han Nyhetsmorgon, gör tuffa intervjuer med politiker och följde under 2023 med kungafamiljen hela året.

På hans Instagram får vi följa med Anders när kamerorna slocknat, och där delar han ett inlägg som gör följarna känslosamma.

Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders PihlbladBrand logo
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

Anders Pihlblads karriär – från Norrköpings Tidningar till Nyhetsmorgon

Anders Pihlblad föddes i Visby, och tillbringade uppväxten i Norrköping. Det var också där, som reporter på Norrköpings Tidningar, som han tog sina första skälvande steg in i den bitvis tuffa mediabranschen som 16-åring.

Annons

– Jag var sportreporter då. Jag hann ha ett enda jobb innan jag blev journalist – jag sommarjobbade på en biltvätt. Tvätta bilar är jag bra på, så självklart är det jag som tvättar vår bil, har han berättat för Allas.

Därefter testade han på en rad olika arbetsplatser, däribland en sväng på SVT och fyra år på Aftonbladet, innan han 1997 började på TV4 där han är kvar än idag. På TV4 har han haft olika roller, som politisk reporter, nyhetsreporter, redaktör och programledare. Idag syns han regelbundet som programledaren för Nyhetsmorgon.

Jenny Strömstedt och Anders Pihlblad.
Anders har hållit i flera partiledarutfrågningar på TV4, här ihop med Jenny Strömstedt.
Annons

Anders Pihlblads bild med sin mamma berör följarna

Anders har givetvis ett späckat schema med många tidiga mornar. Men det finns en sak han alltid lyckas få tid till – familjen. Ihop med TV4-kollegan och maken Henrik Alsterdal har han två barn, som gärna åker på resor och hittar på saker ihop.

Dessutom är han oerhört nära sin mamma, som däremot bor kvar i Norrköping. En bit bort från Stockholm alltså.

I ett klipp på Instagram visar Anders hur han hoppar på tåget på Stockholms centralstation och åker till sin mamma i Norrköping, och hur de trivs i varandras sällskap, med bildtexten "Mamma ❣️".

Annons

Klippet väcker starka känslor i kommentarsfältet, och folk blir så rörda över hans engagemang.

"Du är en duktig/snäll son som hälsar på henne. Det är ju trots allt inte så långt att åka över dagen." Skriver en följare.

"Så fint att du besöker din mamma, att få krama om sin mamma och känna hennes närvaro är en ynnest du har, skulle önska min va i livet och få känna likadant❤️" Kommenterar en annan.

Foto: TT

Annons