Anders Pihlblads och Henrik Alsterdals beslut i relationen – efter 10 år som gifta

27 dec, 2022, 12:00 

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal berättar nu om framtidsplanerna.

Annons

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdals är två av TV4:s mest omtyckta profiler. Med åren har de blivit något av nyhetssändningarnas giganter och kan i dag titulera sig veteraner i aktualitetssammanhang.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

De är också ett par sedan 17 år tillbaka och har två barn ihop. Tidigare i år firade de dessutom tio år som gifta, och fortsatte den kärleksresa som verkar befinna sig på en närmast oändlig väg.

Däremot blev det inget klassiskt julfirande med barnen i år. Både Anders och Henrik jobbade på julafton och juldagen. För tittarna var det så klart väldigt välkommet att fira in högtiden med de folkkära tv-profilerna.

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har varit gifta i tio år.

Anders Pihlblads beslut med Henrik Alsterdal

Men även rutinerade rävar som Anders och Henrik måste få vila. Efter jul kommer som bekant mellandagar, och då ser paret till att ta lite ledigt och för en kortare stund lämna sina uppdrag på TV4.

Annons

Man kan ju inte jobba jämt.

– För mig betyder julen vila och att få ta det lugnt. Mellandagarna brukar vara himla härliga och i år ska vi till Gotland med barnen. När det är lågsäsong har man hela ön för sig själv. Det ska bli jättemysigt, säger Henrik Alsterdal till Aftonbladet.

Så träffades Henrik och Anders

Anders och Henrik har varit ett par sedan 2006, men det var långt ifrån självklart att det skulle bli dem. Anders hade noterat Henrik, men Henrik hade inte noterat Anders.

Hade det inte varit för en jobbfest med båttema, där Anders var utklädd till livräddare i enbart röda badbyxor, så kanske det hade aldrig hade blivit en lycklig kärlekssaga.

Men nu blev det så och 17 år senare är de fortfarande lika kära som den dagen de träffades. Däremot är det viktigt att inte ta något för givet och hela tiden se varandra.

– Man ska ha roligt ihop, göra spontana saker och inte stressa upp sig över småsaker. Vi är verkligen bra på att vårda kärleken och vi försöker alltid ha saker att se fram emot, säger Henrik med Gotland i sikte.

Foto: TT/Instagram

Annons