Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Pihlblads och Henrik Alsterdals beslut i relationen: Lämnar – bara timmar före nyår

31 dec, 2022, 06:00 
Indra Nordemar

Makarna Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad har tagit ett gemensamt beslut inför nyårsafton.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Programledarna Anders Pihlblad, 54, och Henrik Alsterdal, 42, har mycket att tacka TV4 för. Förutom sina respektive succékarriärer är det också där som deras vägar korsades för första gången, ett första möte som senare ledde till sann kärlek.

Anders och Henrik har nu varit ett par i 17 år, varav tio som gifta, och det verkar som att det skulle väldigt mycket till för att kärleken skulle krackelera.

Makarna ser ut att vara upp över öronen förälskade i varandra och lever ett lyckligt familjeliv med sina två barn i en lyxvåning i centrala Stockholm.

Men nu meddelar TV4-profilerna plötsligt att de lämnar våningen – och Stockholm.

Anders om första intrycket av Henrik: "Dryg"

Både Anders och Henrik kan titulera sig veteraner inom nyhetssändningar. Anders i Nyhetsmorgon, och Henrik i Efter fem. Anders har jobbat på kanalen ända sedan 1997, sex år senare klev Henrik in på TV4-huset. Men det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet.

Annons

– Jag hade försökt prata med Henrik några gånger. Men om jag ska vara ärlig tyckte jag mest att han var dryg, har Anders berättat för Gotland just nu.

Henrik och Anders då de bara hade varit ett par i något år.

Anders hade "spanat in" Henrik vid kaffemaskinerna, men inte vågat ta det där steget. Men på en maskeradfest med jobbet vände allt.

– Det var en fest med bad-och båttema. Det var under min mest vältränade period och jag klädde ut mig till livräddare ur programmet Baywatch. Jag kom från en förfest och vågade gå fram och prata med Henrik, säger Anders.

Makarna Pihlblad-Alsterdals beslut – lämnar

Det var ju tur det – för se så bra blev det! Däremot kan det ibland vara svårt för makarna att få ihop det tidsmässigt. Som på julafton, ja då ledde Anders Nyhetsmorgon hela förmiddagen, sedan var det Henriks tur att åka in till jobbet för att hålla i trådarna i Efter fem.

Därför har makarna nu bestämt sig för att ta ledigt ihop – och lämna Stockholm för ett skåla in det nya året på Gotland! Ön ligger dem nämligen varmt om hjärtat. Där är Anders född och där drömmer makarna om en egen oas.

Men i nuläget får den drömmen vänta. Under tiden ser Anders och Henrik till att åka till sin älskade ö så ofta som möjligheten ges, så vad passar då bättre än att inleda 2023 där?

"Nu blir det nyår på öjn!", skriver Henrik på social medier.

Foto: TT

Annons