Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Anders Pihlblads och Henriks förändrade status – nu berättar paret

06 jul, 2024, 10:00 
Victoria Morand
Nya uppdateringen om relationen.
Annons
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders PihlbladBrand logo
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

För Anders Pihlblad, 56, och Henrik Alsterdal, 44, är TV4 mer än en arbetsplats – kanalen är också förknippat med kärlek.

Ja, det var faktiskt på en personalfest för en herrans massa år sedan som det framtida paret träffades och kärleksgnistorna började flyga. Nu, 12 år senare, är Anders och Henrik fortfarande lyckligt gifta och det känns som om de är som gjorda för varandra!

Och här kommer en spännande uppdatering: deras relation har tagit en ny vändning – de har bytt land!

Annons

Befinner sig i London!

Både Anders och Henrik har tagit semester från TV-rutan och visar nu upp att de är på resa tillsammans i bland annat London, Manchester och Liverpool!

"London Calling! ABBA, 50-årsfest, hundmys och en och annan pint" skriver Henrik på sin Instagram tillsammans med ett bildspel på parets resa.

Så fina ihop!Instagram/henrikalsterdal

Förra året valde Anders och Henrik en destination med helt klart varmare breddgrader – nämligen kuststaden Sitges i Spanien!

Annons

Undra vad det blir nästa år?

Håller kärleken vid liv

Att Anders varit gift med Henrik så länge är ingen slump. För Expressen har han berättar hur de håller kärleken vid liv:

– Vi kan tycka olika om massa saker, men vi grälar aldrig och är väldigt bra på att just kompromissa. Det är också bra att göra saker tillsammans. En del par verkar tycka att det är viktigt att göra saker var och en för sig, men så fungerar inte vi. Vi försöker alltid ha något att se fram emot.

Vi är så glada för er skull, njut av semestern!

Bild: TT/Instagram

Annons