Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

André Pops beslut med hustrun Malin – efter 28 år tillsammans

08 jul, 2024, 12:00 
André Pops
TT
André Pops och hustrun Malin Runsten har gemensamt skickat in pappren.
Annons

André Pops var det självklara programledarvalet när SVT skulle utse en person att guida tittarna under Fotbolls-EM. Han har blivit public services sportnamn nummer ett – och är mångsidig nog att kunna gå helt smärtfritt från vintersport till fotboll.

Nu leder han sändningarna, bistådd av kunniga experter som Therese Strömberg och Daniel Nannskog.

Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia – efter nästan 20 år som giftaBrand logo
Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia – efter nästan 20 år som gifta

André Pops beslut med hustrun Malin

På hemmafronten har André varit lika stabil. Han och hustrun Malin Runsten, med vilken han har fyra barn, har varit tillsammans ända sedan 1996.

– Det var alltså på gymnasiet, det skiljer fyra år mellan oss så det var inte så farligt. Det var första gången jag träffade henne, men det hände inget mellan oss då. Först fyra år senare blev det någonting mellan oss, jag var 24 och hon 20, har André berättat för Aftonbladet.

André Pops och hustrun Malin
Ni är så himla fina ihop!TT

Nu kan Svensk Dam avslöja att André och Malin även har en professionell relation. Tillsammans driver de bolaget Pops podium, som har följande verksamhetsbeskrivning:

Annons

"Bolaget ska bedriva verksamhet inom journalistik och kapital. TV-produktion och programledaruppdrag. Konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling, projektledning och ledarskap. Vidare skall bolaget tillhandahålla föreläsnings-, konferenciers- och moderatortjänster, bedriva verksamhet inom handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet", står det i beskrivningen, som André och Malin skickat in tillsammans.

André Pops hyllning till sin fru

André är listad som bolagets huvudman, medan Malin står listad som suppleant i styrelsen. Företaget verkar gå bra; 2023 noterade man en omsättning på 2,3 miljoner kronor.

Malin och André är ett sammansvetsat team. Det framgick när André vann pris som Årets sportprofil på Kristallen 2014. Då riktade han en ett speciellt tack till sin älskade hustru.

– Det är inte många nyblivna fyrbarnsmammor som säger till sin man "det är klart att du ska åka till fotbolls-VM i Brasilien i fem veckor, du har ju sett fram mot det så mycket". I Brasilien kände jag glädje - och hemlängtan, sa André då.

Annons