Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Angelina Jolie på besök i Libyen

13 okt, 2011, 10:06 
Agneta Nisbeth
Annons

Skådespelerskan Angelina Jolie är onekligen aktiv vad det gäller sitt arbete som goodwill-ambassadör för FN – för några dagar sedan kom hon till Libyen.

På bilderna här ser vi skådespelerskan Angelina Jolie som häromdagen besökte Libyen under två dagar för att som goodwill-ambassadör för FN kontrollera att hjälpinsatserna kommit fram som de ska till Misrata.

Annons

– Jag har kommit till Libyen av flera anledningar, jag är nyfiken på att se hur landet utvecklats. Libyen står inför ett vägskäl med allt vad det innebär, säger skådespelerskan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under resan träffade hon också representanter för UNHCR och Läkare utan gränser för att själv bilda sig en uppfattning om läget i landet.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Ni kan se en intervju med stjärnan i Libyen här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=K8rG1UmzDk0

Annons