Angelina Jolie skrattar åt Golden Globe-nominering

Angelina Jolie skrattar åt Golden Globe-nominering
Annons

Angelina Jolie liksom Johnny Depp är nominerade till en Golden Globe för insatserna i filmen “The Tourist”. Men Angelina skrattar bara åt möjligheten att ta hem ytterligare en åtråvärd statyett.

Angelina Jolie är nominerad till priset som bästa skådespelerska i filmen “The Tourist” och det passar ju bra för PR-turnén som just nu pågår i Europa. Men Angelina tror mer på någon av de andra kandidaterna som är nominerade i samma kategori, komedi, musikal: Annette Bening, Anne Hathaway, Julianne Moore eller Emma Stone.
– Det här är ju min absolut första komiska roll – och så går jag och blir nominerad till en Golden Globe, skrattar sexbarnsmamman då hon intervjuas i samband med att filmen har premiär i Berlin.
Också hennes motspelare Johnny Depp är nominerad för både “The Tourist” och “Alice i underlandet”. I övrigt var det “The Kings speech” som fick de flesta nomineringarna – hela sju stycken. Den ende svensk som har chansen att ta hem en statyett är Mikael Persbrandt för sin roll i den danska filmen “Hämnden”.
Vilka som till slut vinner får vi svaret på den 16 januari på Golden Globe-galan.

Annons

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Angelina Jolie skrattar åt Golden Globe-nominering”

  1. Anna skriver: 19 december, 2010

    Angelina – svartklädd som vanligt…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar