Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Angelina Jolie skrattar åt Golden Globe-nominering

16 dec, 2010, 13:05 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Angelina Jolie liksom Johnny Depp är nominerade till en Golden Globe för insatserna i filmen “The Tourist”. Men Angelina skrattar bara åt möjligheten att ta hem ytterligare en åtråvärd statyett.

Angelina Jolie är nominerad till priset som bästa skådespelerska i filmen “The Tourist” och det passar ju bra för PR-turnén som just nu pågår i Europa. Men Angelina tror mer på någon av de andra kandidaterna som är nominerade i samma kategori, komedi, musikal: Annette Bening, Anne Hathaway, Julianne Moore eller Emma Stone.

– Det här är ju min absolut första komiska roll – och så går jag och blir nominerad till en Golden Globe, skrattar sexbarnsmamman då hon intervjuas i samband med att filmen har premiär i Berlin.

Också hennes motspelare Johnny Depp är nominerad för både “The Tourist” och “Alice i underlandet”. I övrigt var det “The Kings speech” som fick de flesta nomineringarna – hela sju stycken. Den ende svensk som har chansen att ta hem en statyett är Mikael Persbrandt för sin roll i den danska filmen “Hämnden”.

Vilka som till slut vinner får vi svaret på den 16 januari på Golden Globe-galan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures

Annons