Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja och Filippa visar äntligen upp nya lyxhuset – se bilderna inifrån: ”Galet!”

21 sep, 2023, 08:30 

Anja Pärson och Filippa Rådin visar nu upp sitt nya drömhem!

Annons

Filippa Rådins klädbutik i Umeå blev startskottet på den kärlek som spirar än i dag. Anja Pärson var en flitig kund och sökte ofta vägledning i modelandskapet i form av Filippas modehand.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Lyckliga som få knöt de sina band i en magisk och kändistät bröllopsceremoni 2014. Sedan dess har de aldrig blickat tillbaka, tagit till vara på den fina tiden tillsammans och hittat på en rad olika projekt.

Men det kanske mest väldokumenterade är det hållbara hus som Anja och Filippa jobbat på i flera år. Bygget har de dessutom delat med sig av på en Youtubekanal där alla kunnat följa processen.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin lever drömmen i sitt nya drömhus.

Anja Pärsons ord om drömhuset

Grävskopor har varit och röjt, bråte har levererats och sedan har man snickrat och haft sig, skapat den dröm som i dag gör att hela familjen kan njuta av livet på en 180 kvadratmeter stor strandtomt.

Annons

– Jämfört med ett vanligt hus är klimatavtrycket reducerat med 80 procent. Hela huset kan monteras ned och flyttas med grunden. Allt vi gör är antingen cirkulärt, beständigt och fossilfritt, tre ben i hållbarhet. Ett fjärde ben, som vi lagt till, är rätt känsla, har Anja sagt om bygget.

Målsättningen var att skapa det mest klimatsmarta huset i världen. Huruvida man lyckats med det uppdraget är oklart, men det som i alla fall är klart är att de har både pool och nära till hav i sitt nya paradis.

Anja Pärson
Anja Pärson är överlycklig över att ha fått ordning på sitt och Filippas drömhus!

Nya bilderna visar lyxen!

Nu har Filippa och Anja delat med sig av nya bilder på huset. Inredningen är stilren och såväl kök som sovrum är inrett in i minst detalj, allt för att passa familjens hållbara önskemål.

Annons

På en av bilderna står dessutom makarna i köket med varsin kopp kaffe i handen och skrattar, vilket vittnar om att de trivs alldeles utmärkt i sitt drömhus.

”Kika in hos Filippa och mig i vårt hållbara drömhus och läs om oss och vårt senaste designprojekt oss hos Residence!”, skriver Anja Pärson på Instagram och möts av vilda hurrarop i kommentarsfältet:

”Galet fint!”, skriver en person.

”Så harmoniska färger och vackert hem ni ha”, skriver en annan.

”Så vackert ni bor”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons