Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärson och Filippa Rådin berättar gemensamt – har gått vidare i processen: "Vi är inte naiva"

19 feb, 2024, 18:30 
Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson berättar ärligt och öppet om vad som händer nu med relationen med hustrun Filippa Rådin.
Annons

Anja Pärson och Filippa Rådin är ett av Sveriges mest profilerade kändispar. Många rördes till tårar 2012 när Anja sommarpratade och då erkände att hon hade en flickvän sedan fyra år tillbaka. Fyra år senare gifte de sig, till hela rikets stora glädje.

Idag lever de ett tryggt, harmoniskt samboliv i Umeå med sina tre barn. Men alla som väntar sig en rosaskimrande och naiv bild av kärleken ska inte vända sig till Anja. I en intervju med Hemmets journal pratar hon om något som många gärna håller tyst om.

Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exmanBrand logo
Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exman

Anja Pärson och Filippa Rådin går i parterapi

Anja och Filippa går nämligen i parterapi.

– Vi går dit när vi känner att vi behöver en tredje part. Det är skönt att få verktyg med sig och vi vill visa andra att det inte är en speciellt stor grej att gå till en terapeut, inte minst i förebyggande syfte, säger Anja.

Annons

Anja och Filippa är inte främmande för hinder i relationen. Den första krisen kom ju redan när de blev kära – eftersom Filippa då redan var gift. Med detta i bagaget är de bra rustade för att ta sig an den stundtals tuffa vardagen.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Kämpa, Anja och Filippa!

– Vi är inte naiva, vi fattar att varken livet eller en relation alltid är på topp. Men vi utmanar varandra och utvecklas hela tiden, både som par och individer. Filippa och jag vet att vi vill leva resten av vårt liv tillsammans och skulle något uppstå mellan oss så har vi förmågan att alltid kunna prata med varandra, säger Anja till Hemmets journal.

"Inga par mår bra hela tiden"

Powerparet Anja & Filippa – valet för familjenBrand logo
Powerparet Anja & Filippa – valet för familjen

– Det finns inga par som mår bra hela tiden. Men vi är de vi är och det är viktigt att avdramatisera vissa saker ibland. En fördel är att vi är väldigt bra på att lyfta varandra och att vi känner varandra utan och innan.

Annons