Anja Pärson och Filippa Rådin lämnar – berättar själva om beslutet med barnen

07 mar, 2023, 14:00 

Filippa Rådin och Anja Pärson har bestämt sig.

Annons

När Anja Pärson äntrade Filippa Rådins klädbutik i Umeå blev det starten på en underbar kärlekssaga. Det började som en stark vänskap, men mynnade sedan ut i en obestridlig romans.

Powerparet Anja & Filippa – valet för familjen
Powerparet Anja & Filippa – valet för familjen

När de gifte sig sommaren 2014 var det ingen mindre än Socialdemokraternas före detta partiledare Mona Sahlin som agerade vigselförrättare.

– De två bjuder så väldigt mycket på varandra, men det var också väldigt känslosamt. Det här är två människor som har kämpat för sig själva och för sin kärlek. Det väcker väldigt mycket lyckokänslor bland släkt och familj att se dem här i dag, sa Mona Sahlin då till Expressen.

Anja Pärsons husdröm med Filippa Rådin

I närmare 14 år har Anja Pärson och Filippa Rådin stått sida vid sida. De har i dag två gemensamma barn, och Filippas dotter Emmi från en tidigare relation, samt en pudel som heter Astrid.

Annons

De är bosatta i centrala Umeå, men är mitt uppe i bygget av deras drömhus vid havet – något som dokumenterats på parets gemensamma Youtube-kanal.

– Vi bygger ut vårt fritidshus och andningshål. Strandtomten, som vi köpte för tre år sedan, har ett fantastiskt läge en halvtimme från stan. På den har vi renoverat ett härbre på 36 kvadrat och tagit bort en barack. På den delen står det nya huset. Under bygget åker vi hit nästan varje dag, har Anja sagt till Leva och Bo.

Anja Pärson och Filippa Rådin har varit gifta sedan 2014
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit gifta sedan 2014.
Annons

Filippa Rådin visar upp lyckan

Men nu har paret lämnat Umeå med barnen. Det är nämligen sportlov och eftersom Anja Pärson är en legendarisk alpinstjärna är det inte helt oväntat att man letat sig till Vemdalen för lite skidåkning.

”Sportlov!! Med hela familjen och Emmis kompisar”, skriver Filippa Rådin lyckligt på Instagram.

Av bilden att döma ser det ut som att familjen haft solen på sin sida och njuter av det skidvändliga vädret. Så kul att se!

Foto: TT/Instagram

Annons