Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Anja Pärsons tuffa tid i relationen med Filippa – berättar sanningen: ”Inte okej”

20 feb, 2023, 09:30 

Nu berättar Anja Pärson om jobbiga upplevelsen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Anja Pärson och Filippa Rådin har varit ett par sedan 2008. Sex år senare tog de nästa steg i relationen och gifte sig. På bröllopet närvarade kändisar som Jonas Gardell, Mark Levengood och Mona Sahlin.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

– Det var enormt mycket skratt och gråt, det var väldigt känslosamt. De är ett otroligt vackert brudpar, glädjen smittar av sig från dem båda två, sa Mona Sahlin till Aftonbladet.

Anja Pärson och Filippa Rådin har insjuknat i influensan
Anja Pärson och Filippa Rådin.

Anja Pärsons bakslag med Filippa Rådin

Idag bor de i Umeå och lever ett tryggt, stillsamt och fridfullt familjeliv med barnen Emmi, Elvis och Maximilian.

Annons

Men den senaste tiden har det varit tufft i det annars så trivsamma hushållet. Både Anja Pärson och Filippa Rådin har legat sänkta i influensan, vilket gjorde att man inte kunde närvara på QX-galan för några veckor sedan.

Anja Pärson delade själv med sig av det tråkiga beskedet.

”Bästa galan på året är ikväll! Viktigaste galan på hela året är ikväll!! QX-galan. Men med 40 graders feber så blir vi kvar i soffan”, skrev Anja Pärson.

Anja Pärsons trista ord: ”Sliten som tusan”

Och det verkar vara en rejäl influensa som drabbat Anja Pärson. Även om hon nu har lämnat soffan och letat sig ut i det fria, har hon fortfarande hälsobekymmer.

Annons

”Sliten som tusan och fortfarande inte ok efter influensan. Kroppen vill inte komma tillbaka med energi. Men promenera i solen ska nog hjälpa. Hör fler som upplever influensan som nått utöver det vanliga. En minicovid. Mitt tålamod prövas iallafall! Hur känner ni er?”, skriver Anja Pärson.

I kommentarsfältet är det flera som delar med sig av liknande tillstånd.

”Segt! Delvis lock för örat pga viss vattensamling bakom mellanörat efter förkylning! Aldrig haft liknande symtom tidigare!”, skriver en person.

”Samma här. Jättemycket längre återhämtning än normalt. Så irriterande”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons