Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärson ska bli mamma

25 jun, 2012, 13:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Det blev en känslosam start på årets Sommar i P1. Anja Pärsons avslöjanden kablades genast ut i tidningar över hela världen – Anja ska bli mamma.

Anja Pärson talade i radio häromdagen – i Sommar i P1 och det var mycket hon hade att berätta:

– Jag har vetat i nästan nio månader vad jag ska göra i framtiden. Jag ska bli mamma!

Den förra alpinåkaren Anja Pärson avslutade sitt sommarprat i P1 med den stora överraskningen, men redan innan hade de 80 minuterna fyllts av öppna, känslosamma och ärliga meningar. Hon berättade hjärtligt om hur hon föll för en vän, som råkande vara den kvinnliga butiksägaren Filippa.

Annons

– Jag växte upp med en dröm om hur prinsen skulle se ut, att vi skulle ha hus och barn. Jag vägrade att erkänna att jag älskade henne, jag sa att jag inte gillade tjejer, berättar hon i radioprogrammet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Denna explosiva kärlek höll på att äta upp mig. Jag hade aldrig tänkt mig att bli kär i en kvinna. Aldrig hade jag trott att mitt hjärta skulle slå så fort för en kvinna. Jag var vansinnigt kär.

Nu har Filippa och Anja varit ett par i fem år och i sommar ska de äntligen flytta ihop, i ett hus i norra Sverige. Och nyheten spreds inte bara över Sverige. Även utländsk press skrev om den framgångsrika förra skidåkaren.

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures

Läs även:

 

Annons