Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärson smygfilmad under tv-inspelningen – beteendet bakom kulisserna

15 apr, 2024, 09:00 
Här smygfilmas Anja Pärson under inspelningen av Mästarnas mästare.
Annons
Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”Brand logo
Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”

Mästarnas mästare är slut för den här gången. I flera veckor har ett gäng tappra före detta idrottsstjärnor utmanats i en rad olika prövningar, kämpat med blod, svett och tårar för att vinna tävlingar som kräver uthållighet, styrka och intelligens.

I slutändan var det ingen som kunde rå på Anja Pärson. Trots att det gått över tio år sedan hon avslutade sin elitkarriär, bevisade hon att vinnarskallen var intakt och att hon inte hade några problem att ta sig an fysiskt utmanande prövningar.

Annons
Anja Pärson
Anja Pärson gjorde succé i Mästarnas mästare och gick hela vägen.SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

Anja Pärsons ord om vinsten

När hon stod där med blombuketten och den åtråvärda pokalen var hon lättad, samtidigt som hon kände förvåning att det var hon som stod där som segrare och efteråt försökte hon återge vad hon tänkte där och då:

– Att jag vet inte riktigt hur jag lyckades slinka igenom hela vägen. Men när det väl gäller, då får jag ihop det alltid. Så har det väl varit även under mästarnas. Jag var ju aldrig den som presterade som bäst i grenen men lyckades alltid vara med och prestera när det behövdes. Så det var lite det som var mitt signum genom tävlingen, säger Anja Pärson till Aftonbladet.

Annons

Anja smygfilmad under inspelningen

I anslutning till sista avsnittet så svarade Anja Pärson på frågor om inspelningen. Hon passade då på att dela med sig av bilder från bakom kulissen, bland annat när hon smygfilmades när hon återhämtade sig efter en tävling, och svarade på frågan om det finns tävlingar som inte sänds i rutan.

”Nej alla tävlingar är med. Vi tävlade och spelade in tv från 7-22 eller längre. Nattduellen var tillbaka till huset 01:30 ungefär. Det blev slitsamt att göra det varje dag i tre veckor”‚ skrev Anja Pärson.

Annons
Anja Pärson och Sebastian Larsson
Anja Pärson och Sebastian Larsson smygfilmas när de återhämtar sig efter en tävling.Instagram

Hon svarade även på frågan hur det var att hela tiden har ett inspelningsteam efter sig.

”Ja dom blev vi aldrig av med”.

Mästarnas mästare-inspelning
Kamerateamet följde deltagarna överallt.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons