Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärsons beslut i relationen med Filippa Rådin – efter att ha kommit hem

06 okt, 2023, 19:00 

Anja Pärson och Filippa Rådin visar nu upp gemensamma lyckan!

Annons

Anja Pärson har varit ute på nya äventyr. Hon är en av deltagarna i kommande säsong av Mästarnas mästare, vilket kräver att man söker sig utomlands för att kunna vara med under inspelningen.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Hustrun Filippa Rådin har så klart saknat sin älskade Anja. På Instagram delade hon med sig av bilder på Anja, strax innan hon skulle sätta sig på flyget och tävla i det populära SVT-programmet.

”Alltså nu vill jag att Anja ska komma hem så jag får tillbaka den här jackan och skorna”, skrev Filippa.

Annons

Anja har kommit hem!

Till Filippas stora glädje har Anja nu kommit hem. Hur det har gått under själva inspelningen är omöjligt att veta, då det råder stor sekretess och deltagarna får under inga omständigheter råka avslöja resultatet.

Däremot kan man slå fast att saknaden varit enorm. Att lämna familjen hemma i Sverige är så klart aldrig roligt och Anja, som gärna hittar på intressanta utflykter med familjen, har välkomnats hem med öppna armar.

Anjas glädje med Filippa!

Nu har Sverige dessutom gått in i årstiden höst. Det innebär friluftsliv och spännande utflykter för Anja och Filippa. På Instagram berättar hon nu om den stora lyckan med familjen!

Annons

”Hösten betyder många utemiddagar. Jag missade hela september hemma i år pga av tv inspelning . Tur oktober börjar med sol. En snabb middagstur med souvasklämma. Behöver inte vara krångligt och det ger hela familjen så mycket mer än att sitta hemma”, skriver Anja.

I kommentarsfältet är det många som uppskattar uppdateringen.

”Åhh vad mysigt”, skriver en person.

”Härligt” skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons