Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärsons beslut med Filippa Rådin – ett år efter mardrömmen

22 aug, 2023, 11:30 

Anja Pärson får nu sin revansch.

Annons

De senaste åren har Anja Pärson haft fullt upp med bygget av sitt nya drömhus. Tillsammans med Filippa Rådin har hon skapat ett klimatsmart bygge utanför Umeå, där de och barnen njuter av livet.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Paret har även varit så transparenta med bygget att de delat med sig projektet på sin Youtube-kanal och bland annat visat upp sin magiska strandtomt på 180 kvadratmeter.

– Jämfört med ett vanligt hus är klimatavtrycket reducerat med 80 procent. Hela huset kan monteras ned och flyttas med grunden. Allt vi gör är antingen cirkulärt, beständigt och fossilfritt, tre ben i hållbarhet. Ett fjärde ben, som vi lagt till, är rätt känsla, har de sagt till Leva & Bo.

Filippa Rådin och Anja Pärson
Filippa Rådin och Anja Pärson.

Anja Pärsons trista besked

Innan Anja Pärson påbörjade sitt drömbygge åkte hon fram i skidbackarna som det inte fanns någon morgondag och under sin idrottskarriär var hon en av Sveriges mest framgångsrika idrottsprofiler.

Annons

Därför var det så klart självklart att hon skulle få vara en del av Mästarnas mästare, SVT-programmet där forna sportstjärnor tävlar mot varandra, och utmana om den prestigefyllda segern.

Tanken var att hon skulle medverkat redan ifjol, men strax innan inspelningen fick hon kasta in handduken på grund av en skada.

”Jag har verkligen sett fram emot att tävla i programmet och mäta mig med alla fantastiska idrottare som deltar. Men som alla vet är jag bra på att komma igen, och det kommer jag att göra även denna gång”, sa hon i ett pressmeddelande.

Anja Pärson
Anja Pärson fick kasta in handduken inför fjolårets Mästarnas mästare.

Anja Pärsons stora beslut – ett år senare

Men nu får Anja sin revansch. När Mästarnas mästare återvänder i tv-rutan kommer den tidigare slalomstjärnan att vara en av deltagarna och den här gången är hennes kropp redo.

– De flesta vill försöka komma lite förberedda, det är roligare om man vet att kroppen svarar. Alla har lite skavanker och genom åren är det väl en hel del vader och muskler som har smällt på ”Mästarnas” också, säger hon till SVT.

Eftersom inspelningen sker utomlands kommer Anja behöva lämna det lyckliga familjelivet i Umeå, och återigen anamma den vinnarskalle som varit hennes signum.

Foto: TTS

Annons