Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärsons och Filippa Rådins nya beslut i relationen – visar upp förändringen

04 jun, 2023, 09:00 

Filippa Rådin berättar själv om nya beslutet med Anja Pärson.

Annons

När Anja Pärson klev in i klädbutiken i Umeå hade hon ingen aning om att Filippa Rådin, hennes livs kärlek, jobbade där. De blev snabbt vänner, en vänskap som med tiden utvecklades till något så djupt som kärlek.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Under Prideveckan, en varm sommardag 2014, vigdes paret. De lovade varandra evig tro och kärlek, i en ceremoni som inte kunde beskrivas på något annat sätt än känslosam.

I dag har de varit gifta i nio år, har två gemensamma barn och Filippas dotter Emmi från en tidigare relation. De har dessutom varit i full färd med att bygga sitt nya drömhus tillsammans.

Annons
Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin.

Anjas och Filippas drömhus

De som är trogna fans till Anja och Filippa är fullt bekanta med drömhuset. Paret har tidigare dokumenterat bygget på deras gemensamma Youtube-kanal, vilket uppskattats mycket av tittarna.

Huset är dessutom uttänkt utifrån ett hållbarhetsperspektiv, där resurserna är noga utvalda och miljöpåverkan minimal.

– Vi bygger ut vårt fritidshus och andningshål. Strandtomten, som vi köpte för tre år sedan, har ett fantastiskt läge en halvtimme från stan. På den har vi renoverat ett härbre på 36 kvadrat och tagit bort en barack. På den delen står det nya huset. Under bygget åker vi hit nästan varje dag, har Anja sagt till Leva och Bo.

Annons

Filippa visar nya beslutet

Men att bygga sitt drömhus är inte något man gör på en dag. Detta är Anja och Filippa väl medvetna om vid det här laget, men det hindrar inte paret från att fortsätta dela med sig av bygget inför alla sina följare.

Och nu har det äntligen blivit dags att visa upp nästa steg! På Instagram visar Filippa stolt upp träpanelerna som nu tagit plats och vackert vetter mot den strandtomt som huset vilar på.

”Så var skärmarna på plats. Vad tycks?”, skriver Filippa till inlägget och möts av flera hurrarop i kommentarsfältet:

”Herregud vad snyggt!”, skriver en person.

”Ja men ja! Åh så snyggt å bra!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons