Anja Pärsons problem i relationen med Filippa: "Inte världens roligaste fru"

05 jan, 2023, 07:30 
Anja Pärson

Anja Pärson berättar om livet med hustrun Filippa Rådin i den öppenhjärtliga intervjun "Inte världens roligaste fru"

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Anja Pärson och hustrun Filippa Rådin lever drömmen i huset "Vargen" utanför Umeå. Det arkitektritade huset ligger på en strandtomt vid havet. Onekligen idealt för paret som älskar tid i naturen...

Anja och Filippa har två barn tillsammans och Filippa har ett barn från ett tidigare äktenskap. Under helger åker de gärna iväg med barnet till det idylliska fritidshuset en halvtimme bort.

Där finns det möjlighet att koppla bort och syssla med skojigheter som att spela spel och cykla mountainbike i skogen. Paret värdesätter när familjen lägger undan telefonerna och ägnar sig åt roliga aktiviteter. Ett sätt att varva ner.

Recept.se Nyhetsbrev

Livet med barnen är berikande, men kräver lite struktur och planering. Anja tycker att familjen skapat ett fungerande system.

Annons

– Filippa och jag har hittat tydliga roller i hur vi gör och inte gör. Vi bygger upp våra dagar och ger varandra utrymme. Vissa dagar jobbar Filippa med sitt och då tar jag barnen, och vice versa. För mig är det extremt berikande att hänga med ungarna. Vår minsta kör brottning just nu och i kväll ska jag hjälpa barn att lära sig brottning. Jag är också fotbollstränare för vår äldste son, berättar hon för tidningen Amelia.

Anja berättar att det tagits ett aktivt beslut att dra ner på jobb för att lyckas vara närvarande föräldrar.

Anja Pärson och Filippa Rådin lever familjelivet i villan "Vargen" utanför Umeå!

Anja Pärson om tiden under husbygget "Inte världens roligaste fru"

Vardagen är inte alltid helt lätt. Anja delar med sig om det som får äktenskapet med Filippa att funka trots motgångar.

Annons

– Vi får det att hålla genom att aldrig stagnera, hitta tid till och se varandra och vara ärliga i vår relation. När man bygger hus dygnet runt och sitter med fakturor, känner man sig inte som världens roligaste fru. Vi vet att det går över. Att vi sedan kan göra eld i vedspisen och titta ut över havet. Vi sitter lugnt i båten.

Foto: TT

Annons