Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärsons trista besked – följarnas stora besvikelse: ”Så tråkigt”

05 mar, 2024, 06:00 
Anja Pärsons ord lämnar följarna i besvikelse.
Annons
Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exmanBrand logo
Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exman

Anja Pärson lever ett lyckligt liv tillsammans med hustrun Filippa Rådin. I sociala medier delar de gärna med sig av den härliga vardagen tillsammans, som bland annat består av utflykter, äventyr och kvalitetstid med familjen.

Ibland händer det även att de ger sig ut på äventyr på tu man hand. När det stod klart att Anja Pärson var en av deltagarna i Mästarnas mästare, så var det utan någon Filippa vid sin sida som hon reste till Spanien.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin.Karin Törnblom/TT

Orden om Anja i Mästarnas mästare

Nu har frukterna av inspelningen börjat visa sig i tv-rutan, där vi förutom Anja Pärson får följa stjärnor som Joel Lundqvist, Johanna Ahlm och Tony Rickardsson göra upp om den ärofyllda titeln.

Annons

– Det är sån otrolig skillnad i energi och de har verkligen roligt i huset. En fantastisk cast. Sånt vet man inte innan, men de var som ett stort kompisgäng som älskade varann och ingen ville åka hem, säger programledaren Micke Leijnegard till Svensk Damtidning.

Tittarnas besvikelse

Sedan dess har tittarna älskat att följa Anja och de andra profilerna. Därför var det många som blev besvikna när Anja Pärson gick ut i sina sociala medier och berättade att söndagens avsnitt pausas.

”Ikväll är det paus på mästarnas! Vi kör lite sightseeing och ni kan ju kolla lite friidrotts-VM medans! Så ses vi nästa söndag”‚ skrev Anja Pärson.

I kommentarsfältet var det flera följare som vädrade sin besvikelse.

”Så tråkig söndagskväll det blev, sitter i Turkiet och väntar på alla avsnitt. Ni är alla fantastiska”, skrev en person.

”Jag såg fram emot kvällens avsnitt och blev grymt besviken att det inte sändes något denna söndag”, skrev en annan.

”Nä men jag som hade tänkt bänka mig soffan strax…”, skrev en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons