Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anjas förändring i relationen med Filippa – har åkt iväg med barnen

18 jul, 2023, 11:30 

Anja Pärson delar själv med sig om beslutet med Filippa Rådin och barnen.

Annons

Anja Pärson och Filippa Rådin lever till vardags ett lyckligt familjeliv. Tillsammans med sina barn har de dessutom byggt ett nytt strandhus, där familjen både har tillgång till pool och nära till hav.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Strandtomten på 180 kvadratmeter är en sann dröm, men det är också ett hus som har målsättningen att vara det mest klimatsmarta huset i världen – något paret tidigare berättat om för Leva & Bo.

– Jämfört med ett vanligt hus är klimatavtrycket reducerat med 80 procent. Hela huset kan monteras ned och flyttas med grunden. Allt vi gör är antingen cirkulärt, beständigt och fossilfritt, tre ben i hållbarhet. Ett fjärde ben, som vi lagt till, är rätt känsla.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin lever ett lyckligt familjeliv i ett klimatsmart hus.

Anjas och Filippas lyckliga familjeliv

Anja Pärson och Filippa Rådin har varit gifta i nio år. De träffades när Anja besökte en klädbutik i Umeå som Filippa jobbade i. Först blev de vänner, sedan blev de obotligt kära och nu tycks kärlekssagan aldrig ta slut.

Annons

I närmare 15 år har paret stått sida vid sida och i dag har Anja och Filippa två gemensamma barn, och Filippas dotter Emmi från en tidigare relation, samt en pudel som heter Astrid.

Tillsammans gillar de att hitta på spännande grejer ihop. När barnen har lov är det inte helt otänkbart att de lämnar Umeå för att exempelvis åka lite skidor i de svenska fjällen.

Förändringen – har lämnat Umeå med barnen

Och nu har de lämnat sitt älskade Umeå igen! Den här gången för att ta en promenad i fjällen och uppleva den svenska naturen. Det verkar dessutom som att morföräldrarna är med på resan.

”Pojkarna vill inte sova i stugan hos mormor och morfar, det blir fler nätter i taktält men först lite fiske där rödingen vakar”, skriver Anja lyckligt om det nya sommaräventyret.

Följarna är i sin tur tagna av den vackra miljö som Anja och familjen vistas i.

”Magiskt fint. Vädret i norr mycket bättre än i sydväst. Njut av det och familjen”, skriver en person.

Annons

”Wow så vackert, magiskt och rofyllt. Vilket äventyr för hela familjen”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons