Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anjas och Filippas lycka med barnen – väljer nu att berätta!

19 jun, 2023, 20:00 

Anja Pärson och Filippa Rådin njuter för fullt av sommaren.

Annons

Anja Pärson klev in i en klädbutik i Umeå – och inget blev sig likt. I butiken jobbade Filippa Rådin, som hon snabbt blev vän med och som sedan utvecklades till sann kärlek.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Sommaren 2014 gifte de sig på en varm dag. Den före detta partiledaren Mona Sahlin agerade vigselförrättare och när de lovade varandra evig tro och kärlek var det så klart mycket känslor i omlopp.

I dag har de varit gifta i nio och lever ett hektiskt, men kärleksfullt, familjeliv ihop. Tillsammans har de två gemensamma barn och Filippas dotter Emmi från en tidigare relation.

Annons
Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit gifta i nio år och

Anjas och Filippas huslycka

De senaste åren har Filippa och Anja haft fullt upp med sitt drömhus. På Youtube har paret tidigare delat med sig av husbygget, där resurserna är noga utvalda för att ha så lite påverkan på miljön som möjligt.

I en intervju med Leva och Bo har Anja Pärson tidigare berättat om drömhuset och hur det klimatsmarta tänket fungerar.

– Det är vårt hållbara drömhus. Vinkelhuset är ritat av en arkitekt som är uppvuxen i området. Det har jättestora fönster, husgrund i återvunnet glas, så kallat foamglas, och massiva väggar med isolering av luft. Jämfört med ett vanligt hus är klimatavtrycket reducerat med 80 procent.

Annons

”Det är det här allt handlar om!”

Nyligen delade Anja och Filippa med sig av husbygget och berättade för sina följare att man satt upp nya träpaneler.

Och det verkar som att familjen trivs i nya huset, trots att Anja och Filippa har vissa svårigheter med att koppla av. I ett inlägg berättar Anja nu om den lyckliga tillvaron.

”Det är det här allt handlar om! Huset vid havet är en plats där barnen kommer ner i varv och kan frivilligt lägga sig i skuggan och sova. Nu ska jag och Filippa bara klara av att varva ned”, skriver hon på Instagram.

Anja Pärson
Anja Pärson delar med sig av lyckan i nya huset!

Foto: TT

Annons