Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anjas och Filippas underbara beslut i relationen – nu har det äntligen hänt!

02 nov, 2023, 16:00 

Anja och Filippa visar upp lyckan med nya bilder!

Annons

Anja Pärsons sätt att åka slalom gjorde henne världsberömd. I en hiskelig fart bemästrade hon backarna som om det inte fanns någon morgondag och efter karriären hade hon samlat på sig 13 VM-medaljer.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Detta gör henne till en av Sveriges främsta idrottare genom alla tider. Därför föll det sig naturligt att SVT ville ha med henne i Mästarnas Mästare, ett program hon precis spelat färdigt.

– Det är en sån otrolig skillnad i energi och de har roligt i huset. En fantastisk cast. Sånt vet man inte innan, men det var som ett stort kompisgäng som älskade varann och ingen ville åka hem, säger programledaren Micke Leijnegard till Svensk Damtidning.

Anja Pärson och Filippa Rådin
I en hel månad var Anja Pärson iväg från familjen för att spela in Mästarnas mästare.

Filippa Rådins stora saknad

Men någon som ville ha hem Anja Pärson var hustrun Filippa Rådin. Hon saknade sin älskade atlet och berättade öppet på Instagram att hon inte kunde bärga sig förrän Anja åter var hemma.

Annons

Så när hon väl kom hem var det en överlycklig Filippa. Lycklig som få skrev hon om det stora glädjebeskedet och bara några dagar efter såg hon till att tillbringa en barnfri helg med Anja.

”Tillslut kommer dagen då hon kommer hem och den dagen är idag!!!!Herre gud vad jag längtar. Nu räknar jag inte längre dagar nu räknar jag minuter och sekunder”, skrev Filippa.

Härliga beslutet med hela familjen!

Även Anja var överlycklig över att komma hem. Eftersom hon missade en hel månad med familjen försöker hon ta igen lite häng och umgås med både Filippa och barnen.

Nu har barnen dessutom höstlov. Det betyder att Anja och Filippa packat väskorna och tagit in på Copperhill Mountain Lodge i Åre, där de njuter av att få tillbringa lite kvalitetstid med varandra.

”Höstlov på Copperhill Mountain Lodge har blivit en tradition. I ett par dagar badar, vilar, spelar spel och njuter vi. Morgondopp idag innan det blir en utflykt med skridskor som mål. Har vi tur snöar det imorgon och vi kan åka pulka”, skriver en lycklig Anja.

Så härligt!

Foto: TT/Instagram

Annons