Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anjas trista besked med Filippa – efter tio år som gifta: ”Tiden rann iväg”

04 jun, 2024, 09:00 
Anja Pärson och Filippa Rådin kommer med ett trist besked.
Annons

Anja Pärson hade ingen aning vad som väntade när hon klev in i klädbutiken i Umeå. Där stod hon, Filippa Rådin, och arbetade runt diverse plagg, samtidigt som den forna skidstjärnan tågade in i butiken och väckte hennes intresse.

Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”Brand logo
Tv-profilen om speciella mötet med kronprinsessan Victoria: ”Inget jag gör om”

I början var det en stark vänskap, men med tiden började andra känslor ta form. Till slut kunde Anja och Filippa inte hålla tillbaka och en obestridlig romans, en kärlekssaga vars sidor aldrig tycks ta slut, hade börjat författas.

Annons

Boken fick sitt första kapitel 2008. Sex år senare bestämde sig paret för att ta ett stort kliv i relationen och gifta sig, lova varandra evig tro och kärlek, och visa världen att det var Anja och Filippa som gällde.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit gifta i tio år.Karin Törnblom/TT

Anjas och Filippas bröllop

Bröllopet var kändistätt. Jonas Gardell, Mark Levengood och Mona Sahlin var några som närvarade – och den sistnämnda fick till och med äran att viga paret.

– Det var enormt mycket skratt och gråt, det var väldigt känslosamt. De är ett otroligt vackert brudpar, glädjen smittar av sig från dem båda två, sa en känslosam Mona efter ceremonin.

Annons

Anjas trista besked

I år har de varit gifta i tio år. Det är så klart en väldigt stor milstolpe och något som både Anja och Filippa vill fira, men parets hektiska schema har tyvärr gjort att det ännu inte blivit möjligt.

– Vi hade stora planer för ett halvår sen, men sen rann tiden iväg, säger en besviken Anja till Hänt.

– Vi hade tänkt ha en stor fest under året. Men när det blir av… ja, vi har kompisar som är rätt uppbokade också, så vi måste ligga steget före. Men något kommer det bli.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin har ännu inte haft någon fest.Jonas Ekströmer/TT

Foto: TT

Annons