Anna Ankas familjesorg – efter dödsfallet

Anna Ankas familjesorg – efter dödsfallet

Olle Sporrong/EXP/TT

Anna Ankas familj är i sorg.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
0:43

Efter reklamen: Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

(0:43)

Slå på ljud

Anna Anka, 51, slog igenom stort när hon var med i realityserien Svenska Hollywoodfruar som sändes på TV3.

Sedan dess har Anna Anka haft en tuff tid i Los Angelses där hon bor. Först var det skilsmässan med Paul Anka, 80, under 2010 och därefter var det en lång vårdnadstvist om deras gemensamma son, Ethan. Domstolen dömde att Paul Anka skulle få enskild vårdnad om sonen.

– Det finns en domstolsorder som säger att jag ska träffa min son och att det är upp till mig och Paul när jag ska träffa mitt barn. Men anledningen från början var att han inte ville att jag ska ha kontakt med min son, har Anna Anka tidigare sagt i Fördomspodden.

Hon har även tappat kontakten med sin äldsta dotter, Elli som numera har blivit myndig. Elli bor tillsammans med sin pappa, Lou Yeager och efter en del konflikter så blev det även där ett besök till domstolen.

Tragiska dödsfallet

Anna Anka har tidigare berättat för tidningen Hänt att kontakten med dottern är obefintlig.

– Rädslan att bli anklagad igen för falska anklagelser är anledningen till varför jag inte vågar ta någon kontakt, sa hon till Hänt då.

Än idag verkar det som att de knappt har kontakt med varandra. Anna Anka la dock upp en bild på dottern för 33 veckor sedan men vilket är hennes senaste inlägg, där hon grattar henne på 18-årsdagen.

"I fell in love with you even before I saw you. Your first kick is a moment I will forever cherish. I could not have asked the universe for a better gift than you. I promised to be your guardian angel and always stand by your side for better and for worse. No one will ever know the strength of my love for you", skrev hon bland annat på Instagram.

Elli är relativt aktiv på sociala medieplattformen, Instagram. Där lägger hon upp bilder från sitt liv som ryttare. Men det är inte bara frid och fröjd.

I dagarna berättade Elli något som fick alla att bli tagna.

Hennes älskade häst Copper, har lämnat jordelivet.

”Grattis på födelsedagen Copper! Tack för att du vaktar oss där uppifrån, saknar dig varje dag vännen.”, skriver hon på Instagram.