Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin får kritik efter galna utbrottet i Farmen: "Urdåligt – fruktansvärt beteende"

29 feb, 2024, 06:30 
Anna Brolin i Farmen
Anna Brolin får mycket kritik för det hon sa när humöret tappades i Farmen.
Annons

Anna Brolin har inte ett lätt jobb i Farmen. Det är väldigt ofta starka känslor i omlopp – speciellt under tävlingsmomenten. Så var fallet när deltagarna Jennifer Valencia och Levin Larsson gjorde upp i tinget.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin får kritik efter utbrott i Farmen

Den sistnämnde avgick med segern. När han skulle trösta Jennifer blev vansinnig, slog bort hans stöttande hand och kallade honom för både "tönt" och "idiot".

I det här ögonblicket sa Anna något som fick flera tittare att se rött. Hon tackade Jennifer hennes medverkan i programmet.

I programledarens kommentarsfält på Instagram har flera följare kritiserat Anna, som de menar borde ha markerat tydligare efter påhoppet på Levin.

Farmen i TV4
Jennifer blev galet arg!

"Hur kunde du tacka Jennifer efter hennes urdåliga beteende efter att hon förlorat mot Levin?", skriver en användare och får snabbt medhåll från flera andra:

Annons

"Helt med på det spåret! Galet beteende."

"Håller med dej ... Anna, hur kunde du stå där och tacka Jennifer….som hon betett sig."

"Håller med, ett fruktansvärt beteende av Jennifer, hon skulle fått åka hem utan att välja storbonde... tacka en mobbare och en person med det beteendet är skrämmande."

Förklaringen efter bråket i Farmen: "Har inget agg mot honom"

Jennifer skyllde sitt utbrott på att tävlingsdjävulen i henne fick överhanden.

– När jag ser det nu minns jag inte ens att jag sagt det där. Jag såg det och kände ”shit, vad hård jag var”… Jag såg att han sa i en intervju att jag inte har bett om ursäkt, så jag skrev till honom och sa att ”hallå det har jag ju!”. Jag har bett om ursäkt och jag tänkte att vi var vänner, säger Jennifer till TV4.

– Vi hann bara hänga med varandra i lite mer än en vecka på Farmen och han är hur jävla gullig som helst. Jag har inget agg mot honom, jag hoppas inte att han har det mot mig heller. Han är ingen tönt och ingen idiot, jag hejar på honom och mina grabbar nu. Det var väldigt mycket känslor där och då, jag ångrar så klart mina ordval, fortsätter hon.

Annons