Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin fick inte åka hem – tvingades bo på en parkering under inspelningen: ”Kunde inte”

03 mar, 2024, 15:00 
Anna Brolin fick bo i en barack på parkeringen under inspelningen av Farmen.
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Intriger, starka känslor, bråk och många skratt. Det är några av alla ingredienser som gjort Farmen till ett succéprogram i dokusåpans värld och som varje år får flera svenskar att vilja uppleva ett traditionellt bondeliv.

Årets säsong är inget undantag. Flera deltagare har valt att hoppa av på grund av mobbningsanklagelser och vid det lantligt simpla matbordet har det uppstått en hel del bråk och tjafs.

I stunder har det till och med gått så långt att programledaren Anna Brolin, som nu rattat programmet i flera säsonger, har fått steppa in och säga till deltagarna om att de måste bete sig på gården.

Annons
Anna Brolin
Anna Brolin är tillbaka som programledare i Farmen.TV4

Anna Brolin fick bo på en parkering

Bakom kulisserna behövde Anna Brolin hantera viss privat dramatik. Köket i hennes nyköpta lägenhet hade drabbats av en vattenskada och under ett halvår tvingades hon bo på andra adresser.

En av adresserna var en parkering i småländska Skillingaryd, i nära anslutning till inspelningen av Farmen. I en intervju med Expressen berättar den omtyckta programledaren om den turbulenta tiden.

– Jättejobbigt! Hade det bara varit jag hade jag nog kunnat flänga runt ett år utan att tycka att det var påfrestande, men nu har jag två barn som ska vara med överallt. Mycket packångest har det varit.

Annons

– Under inspelningen av ”Farmen” bodde jag i en barack på en parkering i Skillingaryd. Baracken blev basen. Jag tvingades lösa boende dag för dag och kunde inte åka hem någon gång.

Anna Brolin: ”Jobbig känsla”

I dag har Anna Brolin äntligen kunnat bosätta sig i lägenheten igen. Nu har hon bott där några veckor och hon är supernöjd med renoveringen. Ibland måste hon nästan nypa sig lite i armen för att förstå hur bra det lev.

Nu kan hon äntligen njuta av att ha en bas, efter en tid där hon varit lite frustrerad och trött. Samtidigt blev det ett äventyr med barnen, berättar hon.

– För mig var det en jobbig känsla att inte ha ett hem, en fast punkt. Sedan hade vi det toppen och fick se många ställen. Barnen fick många veckor med frukostbufféer i baracken och på hotell. Att vädret var dåligt brydde de sig inte om.

Anna Brolin
Anna Brolin behöver inte längre bo i en barack.Karin Törnblom/TT

Foto: TT/TV4

Annons