Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin försvinner – lämnar allt och flyttar

22 jun, 2023, 06:00 

Anna Brolin har lämnat stan för landet.

Annons

Anna Brolin har gjort succé som programledare för det populära realityprogrammet Farmen de senaste åren och nu är det dags igen.

Varje sommar spenderar hon på den småländska landsbygden och nu är det dags igen.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

– Tillbaka i spenaten! Ny säsong i görningen, skriver hon på sin Instagram.

Den här gången passar det extra bra i familjens schema. Hemma i lägenheten i stan har de nämligen drabbats av en hemsk vattenskada som gör att hela köket måste rivas.

– Vi kan kalla första bilden trött mamma söker kraft sista timmarna i just detta kök som absolut är älskvärt men även vattenskadat, skriver hon under den sista bilden från sitt älskade kök.

Det betyder att den här gången får både hon och barnen ta sitt pick och pack och flytta med henne under sommaren, exakt hur det kommer gå till står inte klart än.

Annons

På sin Instagram har hon tidigare efterfrågat hotell med utomhuspool som de kan bo i under sommaren, kanske hittar de ett utanför Skillingaryd där programmet spelas in.

Vän med exet efter uppbrottet

Förra året stod det klart att Anna Brolin och hennes man Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som äkta makar.

De berättade i ett gemensamt uttalande att de fortfarande är vänner, något som fortfarande är sant över ett år senare. Bara förra veckan hyllade Jesper sin ex-fru på Instagram.

Då hade Jesper nämligen sprungit Stockholm maraton och fått stöd av Anna som var på plats för att bevaka loppet för Efter fem.

"Tur att programledaren även satt inne på livräddande skills vid målgång och kom till undsättning med dricka och knäckebröd", skrev han då bland annat på sin Instagramstory.

Annons