Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin på dejt med TV4-kollegan – här syns de på bild!

13 dec, 2023, 20:30 

Anna Brolin är full av kärlek!

Annons

TV4-stjärnan Anna Brolin lever ett hektiskt liv, med två söner och ett krävande tv-jobb. Men visst hinner hon med lite nöje också, visar hon nu upp på Instagram.

Denna gång tätt omslingrad med ett bekant TV4-ansikte!

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin om livet efter uppbrottet från Jesper Rodhborn

Sedan förra året är Anna Brolin singel, men det är inget hon hänger läpp över. I en intervju med Aftonbladet från i fjol berättade om hon synen på dejtande:

– Livspusslet med allt vad det innebär gör att jag knappt hinner fundera på det, men jag känner mig privilegierad. Jag har två fantastiska pojkar som är det bästa som har hänt mig i livet och jag har en fin relation med deras pappa. Dessutom har jag ett väldigt roligt jobb och fina vänner.

Annons

Precis som Anna säger, har hon och ex-maken Jesper Rodhborn en fin relation efter skilsmässan. Han syns då och då på hennes Instagram när hela familjen umgås ihop.

Anna Brolin på dejt med TV4-kollegan – avslöjar med ny bild

Så hittills har Anna inte berättat något om några kärleksdejter – men kompisdejtandet rullar på! På Instagram laddar hon upp en bild där hon står nära Efter fem-kollegan Tilde de Paula Eby med bildtexten:

"Mössluciadate med henne ❤️ ❤️ är alltid en bra idé! Bara massa amor"

Anna Brolin och Tilde de Paula Eby poserar ihop

Ja, Tilde och Anna är goda vänner sedan många år tillbaka och har till och med varit utomlands ihop (På VM i Brasilien) och hänger gärna när kamerorna inte rullar. Så underbart att se kollegor som verkligen trivs med varandra, det gör ju jobbet så mycket lättare – och det skiner genom rutan!

Foto: TT

Annons