Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin saknas i Efter fem – beslutet utanför rutan

06 apr, 2024, 10:00 
Här är förklaringen bakom Anna Brolins frånvaro!
Annons

Få personer är så proffsiga och omtyckta i rutan som TV4-veteranen Anna Brolin. Med trygg och van hand rattar hon Efter fem-sändningarna, och guidar tittarna genom nyhetsdygnet.

Men nu har det ekat tomt av Anna i rutan – det här är varför.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Därför syns inte Anna Brolin i Efter fem

Anna Brolin har nämligen inte synts till i Efter fem sedan tisdagens sändning, men alla oroliga tittare kan pusta ut.

Hon har bara unnat sig lite påskledigt, och har ihop med barnen rest till Aten, Grekland för lite välförtjänt semester. Med på resan är också mamma och mormor Agneta – vilken lyx att få solsemestra med barnbarn!

Annons

Med andra ord kommer Anna vara tillbaka i Efter fem-studion snart, med ny energi. Och programmet är ju i trygga händer – Tilde de Paula Eby, Axel Pileby, Henrik Alsterdal och resten av gänget kör ju på precis som vanligt.

Så ser Anna Brolins mamma ut – lika som bär

Det är inte konstigt att Anna bjöd med sin mamma på resan, de två har en oerhört nära och varm relation. Agneta har både gjort Anna sällskap när det vankas gala, dykt upp i Efter fem-studion och är mer än gärna barnvakt till barnen Elton och Lionel.

Annons

– Mamma! ❤️ Oändligt tacksam för att få vara din dotter. Att få dig som mamma är den finaste av gåvor. Precis varje dag, har Anna skrivit om henne.

Man kan lugnt säga att Anna brås på sin mor. Varje gång hon delar ett foto ihop med sin mamma fylls nämligen kommentarsfältet med samma sak: hur ofattbart lika de två är!

Anna Brolin med sin pappa Gunnar och mamma Agneta.
Anna Brolin med sin pappa Gunnar och mamma Agneta.Foto: Instagram

Foto: TV4/TT

Annons