Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin separerade från ex-maken – då började mardrömmen: ”Eländigt”

04 feb, 2024, 13:00 
Anna Brolin om året som inte blev så bra.
Annons

Anna Brolin är proffsigheten själv när hon uppträder i tv-rutan och program som Efter fem och Farmen. Med van hand hanterar hon en rad olika ämnen, intervjuar personer och stillar tittarnas nyhetsabstinens.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

I rutan råder inga bekymmer, men privat har det inte varit lika bekymmersfritt. När Anna Brolin skilde sig från ex-maken för två år sedan uppstod en del problem som hon tvingats hantera sedan dess.

I samband med separationen köpte hon en ny lägenhet. Strax efter drabbades köket av en vattenläcka och Anna och barnen blev tvungna att hitta en temporär bostad när allt behövde rivas och torkas.

Annons
Anna Brolins kök
Så här såg det ut när golvet hade rivits upp i Anna Brolins lägenhet.Instagram

Mardrömmen pågick i flera månader

I över ett halvår fick Anna Brolin och barnen bo på annan ort. Programledaren var öppen med att det inte var toppen att behöva vänta in ett nytt kök, något hon även skrev om i flera inlägg på Instagram.

”Vägen om att få flytta hem kanske är i sikte! 6 months and counting”‚ skrev hon bland annat.

Anna Brolin: "Eländigt”

Nu har renoveringsarbetet blivit klart och Anna Brolin kan äntligen njuta av sin sekelskiftslägenhet på Södermalm i Stockholm.

Annons

Samtidigt blev fjolåret inte som hon hade tänkt sig. I en intervju med Hänt beskriver hon det som ”det värsta någonsin”.

– Förra året, 2023, var rätt kantat av incidenter och utmaningar. Ganska eländigt, faktiskt. Kan inte riktigt säga allt, men jag hade bland annat en vattenskada – och så bröt jag korsbandet. Jag kände verkligen att det var någon som ville utmana mig…

Anna Brolin
Anna Brolin, till vänster, tycker inte att 2023 var ett bra år.MAXIM THORE

Foto: TT/Instagram

Annons