Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Anna Brolin skadad – döljer allt i direktsändning: "Misär-jobbar"

15 mar, 2023, 10:00 
Indra Nordemar

Anna Brolin har skadat sig men tvingas jobba ändå.

Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin är en av Sveriges främsta programledare och TV4:s största profiler sedan länge. Dessutom är hon en av få som både rapporterar nyheter, sport och leder program som drar mer åt underhållningshållet.

Ja, hon är sportjournalist i grunden men också ansiktet utåt för kanalens storsuccé Farmen, och på vardagar är hon en av dem som leder populära aktualitetsprogrammet Efter fem.

Och hon verkar inte vara den som viker sig i första taget. Nu kommer det fram att under de senaste direktsändningarna med Efter fem har Anna dolt en skada.

Annons

Anna Brolins kamp efter skilsmässan

Anna Brolin har inte bara mycket på tapeten när det kommer till jobb. Hon har även sönerna Lionel och Elton att ta hand om, och för drygt ett år sedan gick hon igenom en skilsmässa.

Det var efter nio år som gifta som Anna och Jesper Rodhborn valde att gå skilda vägar.

"Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner", skrev de då på sociala medier.

Trots skilsmässan verkar hon och ex-maken alltså ha en fortsatt god relation – och tur det, för i nuläget har nog Anna svårt att hålla ikapp sina söner.

Jobbar trots skadan

Anna har nämligen skadat benet svårt och får nu halta runt i TV4-studion. Redan häromdagen hade hon problem att ta sig fram på jobbet, och nu delar kollegan Henrik Alsterdal en video på Anna när hon ligger på golvet med benen i luften, och förbereder inför sändning.

Annons

– Det roligaste är att det sticker upp ett par fötter här, eller roligt säger jag, det är ju egentligen ganska jobbigt, säger han i videon.

– Det här är misär, misär-jobbar gör jag, svarar hon.

Skärmdump Instagram / henrikalsterdal

Det är en skada från en paddelmatch och enligt läkarens order ska hon ligga med benen i högläge så ofta hon har möjlighet.

– Men ska du ligga såhär i sändning också? Det är jag lite nyfiken på, frågar Henrik.

– Nej det ska jag inte göra, men kanske i reklampauserna, säger Anna och skrattar.

Annons

– Strongt att du är här ändå. 17.00 - det blir en utmaning!

Skärmdump Instagram / henrikalsterdal

Foto: TT, TV4

Annons