Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin tillsagd under inspelningen – bryter mot TV4:s regler

05 jun, 2024, 12:00 
Även en erfaren programledare som Anna Brolin gör ibland fel.
Annons

TV4 har många profiler, men alla är långt ifrån lika erfarna som veteranen Anna Brolin. Kanalen är så trygga med henne, att hon år efter år får förmånen att ratta stora program som Efter fem och Farmen.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Det sistnämnda programmet spelas in under sommaren. Då måste Anna lämna tryggheten i Stockholm och ta sig hela vägen till småländska Skillingaryd, där hon under inspelningsperioden bor i en barack på en parkeringsplats.

– Men annars bygger vi upp ett helt kvarter kan man säga på parkeringen i Skillingaryd med baracker där hela produktionen bor. Där har jag min barack, och Anna har sin barack och alla andra bor där också, berättar Farmen-kollegan Hans Wincent för Nyheter24.

Annons
Anna Brolin
Anna Brolin är en stor tittarfavorit i TV4.Karin Törnblom/TT

TV4:s Farmen-krav

Alla vet vid det här laget Farmens premisser. Ett gäng tappra svenskar åker till en gård, provar på livet som traditionella bönder och får uppleva hur det är att bo bland djur som kossor och getter.

Ja, det ska vara så autentiskt som möjligt. Förr i tiden var det inte speciellt vanligt med armbandsur, så därför är TV4 noggranna med att deltagarna inte ska ha någon tidsuppfattning.

Anna Brolin erkänner

TV4 kräver att produktionen följer reglerna, att de som jobbar med programmet inte visar några klockor för deltagarna. Detta avslöjar självaste Anna Brolin för Hänt.

Annons

Hon avslöjar dessutom att hon själv brutit mot reglerna.

– De som är med får ju inte veta vad tiden är. Så det har man kommit på sig själv någon gång med, säger Anna Brolin.

– De blir experter på att spotta om någon har glömt ta av sig klockan!

Anna Brolin
Anna Brolin.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons