Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Anna Brolin visar officiellt upp relationen med TV4-kollegan – är precis som man trott

08 jul, 2024, 08:00 
Anna Brolin och TV4-kollegan har kommit nära varandra – och nu visar de upp den fina vänskapen!
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin har blivit varm i farmen-kläderna. Sedan flera år tillbaka är det hon som programleder den populära dokusåpan, kommer med direktiv och ser till så att deltagarna faktiskt sköter sina plikter som traditionella bönder.

Under inspelningsperioden bor hon i en barack på en parkering i småländska Skillingaryd. Även bondexperten Hans Wincent har en barack på samma parkering och avståndet mellan dem är bokstavligen bara ett stenkast bort.

– Men annars bygger vi upp ett helt kvarter kan man säga på parkeringen i Skillingaryd med baracker där hela produktionen bor. Där har jag min barack, och Anna har sin barack och alla andra bor där också, säger Hans Wincent till Nyheter24.

Annons
Anna Brolin
Farmen-programledaren Anna Brolin är en av TV4:s mest erfarna profiler.Karin Törnblom/TT

Anna Brolin om problemen

Men att spela in Farmen är inte en dans på rosor. Anna har tidigare berättat att området både är regnintensivt och invaderat av skogsmygg, något som inte alltid är så roligt.

– Det regnar mycket i just den regionen. Och i dag har jag haft en direktsändning i ”Efter fem” där vi pratat om mygg. Experter larmar. De varnar för skogsmygg. Det är extra mycket i år, säger Anna Brolin till Expressen.

Anna och Hans Wincents relation

Då är det bra att ha fina kollegor man kan luta sig mot. Den kollegan har Anna funnit i Hans Wincent, som hon verkar tillbringa en hel del tid med under inspelningen.

Annons

I ett bildspel på Instagram delar hon nu med sig av scener på en äng, där hon står bland getter och hästar. Hans Wincent är även han närvarande och på en bild kan man se hur de hänger ledigt på ett staket.

”KBT-sommar nummer 5 och fåraherde kan segla upp som ny livsplan-B”, skriver en lycklig Anna Brolin.

Underbart att se!

Foto: TT/Instagram

Annons