Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin visar upp relationen med tidigare TV4-kollegan: ”Nyper oss fortfarande i armen”

27 maj, 2024, 14:00 
Anna Brolin delar nu själv med sig av lyckliga stunden med tidigare TV4-kollegan Suzanne Sjögren.
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin, 44, är i dag en av TV4:s mest erfarna programledare. Det spelar ingen roll vilket typ av program hon får på bordet, utan hon kan sköta både aktualitetsprogram som Efter fem och dokusåpor som Farmen.

Den folkkära programledaren är inte bara uppskattad av tv-tittarna. Anna har med åren på kanalen fått fina relationer till flera kollegor, något som blir tydligt om man ögnar igenom hennes sociala medier.

Anna Brolin
Anna Brolin är en av TV4:s mest erfarna programledare.Karin Törnblom/TT

Anna Brolin på Suzanne Sjögrens bröllop

Det är ingen hemlighet att programledarna på fyran gillar att umgås privat. Bland annat har Nyhetsmorgon-profilerna tidigare berättat att de är som en stor familj och gillar att tillbringa tid även utanför rutan.

Annons

Så när tidigare TV4-kollegan Suzanne Sjögren gifte sig i helgen var Anna Brolin självklart en av gästerna.

Hon dök upp i en somrig klänning och en solhatt på huvudet, redo att ta del av festligheterna och gratulera vännen till den stora bröllopslyckan.

Anna Brolins ord

Anna Brolin var väldigt nöjd med vännens bröllop. I ett inlägg på Instagram berättar hon om den härliga dagen och den vilda glädje som hör bröllop till.

”Precis som en saga. När vår Sanna fick sin Pontus i en sån där idyll som ser målad ut. Vi nyper oss fortfarande i armen och tackar ödmjukast för att vi fick vara med och uppleva er ljuvliga dag och kärlek”, skriver hon.

Så underbart!

Foto: TT/Instagram

Annons