Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineKate Middleton

Anna Brolins, 44, trista besked i TV4 – nu tar hon farväl: ”Tänkt lite extra”

17 jun, 2024, 08:00 
Anna Brolin tar farväl av tittarna i Efter fem.
Annons

Anna Brolin kan med rak rygg vandra genom livet och veta att hon är en av TV4:s mest uppskattade programledare. Det är inte för inte som hon fått den stora äran att vara ansiktet utåt för program som Efter fem och Farmen.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Med andra ord kan Anna både vägleda i det snåriga nyhetsklimatet och vara en trygg guide för alla svenskar som sökt sig till farmen för att prova på det traditionella bondelivet.

Just nu befinner hon sig i de småländska skogarna, fullt upptagen med att spela in en ny säsong av den populära dokusåpan. Det är en utmanande stund, då Anna under inspelningsperioden bor hon i en barack på en parkering i Skillingaryd och tvingas hantera en hel del skogsmygg.

Annons
Anna Brolin
Anna Brolin är på plats i de småländska skogarna för att spela in en ny Farmen-säsong.Karin Törnblom/TT

Tilde de Paulas trista besked

Ja, nu är det fullt fokus på Farmen för Anna Brolins del. Efter fem behöver hon inte bekymra sig nämnvärt om, då programmet under fredagen hade säsongsavslutning och gick på sommaruppehåll.

Programledaren Tilde de Paula tog då farväl i rutan, berättade att det framöver var dags att reflektera lite över säsongen som gått och önskade alla tittare en glad sommar.

– Vi har ju vårt sista program för den här säsongen, för den här våren idag. Det ger ju lite anledning till att fundera över våren som har gått, sa Tilde de Paula.

Annons

Anna Brolins avsked

Men Tilde stannade inte där. Hon ville att samtliga TV4-profiler skulle vara ombord avskedståget och kallade in Anna Brolin via länk från Skillingaryd.

– Vi har ju två älskade programledarkompisar som inte är med oss ikväll, men som gärna vill skicka med oss några ord, sa Tilde och lät Anna Brolin ta vid:

– Hej alla vänner och kollegor i studion. Gud vad jag saknar er! Här kommer en liten hälsning ifrån alla inspelningar som vi håller på att förbereda i sommar. Och jag vill passa på att tacka så otroligt mycket för den här säsongen, till alla gäster och experter som kommer in och lär oss så mycket. Jag kommer tänka lite extra på antalet skogsmygg i sommar och till alla er tittare som engagerar er.

Annons

Den som kommer sakna Anna Brolin i Efter fem behöver inte gräma sig alltför mycket. Programmet är tillbaka redan den 12 augusti och då är Anna med all säkerhet redo att återigen förmedla nyheter.

Anna Brolin
Anna Brolin tackar tittarna för den här Efter fem-säsongen.TV4

Foto: TT/TV4

Annons