Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Anna Brolins besked om ex-maken – bara sju månader efter skilsmässan

14 nov, 2022, 21:00 
Indra Nordemar

Anna Brolins ord om ex-maken Jesper Rodhborn väcker reaktioner.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Efter nio år som gifta slog beskedet ned som en bomb i april – Anna Brolin och Jesper Rodhborn meddelade att de skiljer sig.

"Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner", skrev de på sociala medier.

Men trots skilsmässan har Anna och Jesper synts ihop vid flera tillfällen. De har ju sönerna Lionel, 7, och Elton, 4, och håller därför god kontakt. Och nu visar Anna upp en känslosam sida när hon delar ett långt inlägg på Instagram om sin ex-make, vilket får många att reagerar.

Anna Brolins ord om ex-maken Jesper efter skilsmässan

Jesper och Anna verkar ha en något närmare relation än många andra som separerat. De syns inte bara ihop på barnens födelsedagar, de både reser och hittar på olika aktiviter – och hyllar varandra.

Annons

I samband med fars dag på söndagen passade Anna på att skicka några välvalda kärleksfulla ord till Jesper:

"Stark, modig, tuff, snäll och ”bra på att plocka en tjuv” - Pappa Jesper enligt en sjuåring och en fyraåring. En fantastisk pappa som gör allt för sina barn skriver vi alla under på. Det där med tjuven vill nog fler än fyraåringen få ta del av. Grattis på fars dag bästa tänkbara pappan.", skrev hon på Instagram.

Många reagerar efter Annas beslut

I kommentarsfältet svara Jesper:

"Tack snälla för fina ord, jag kunde inte vara gladare eller stoltare över att få vara deras pappa. Haha plocka en tjuv - ja den lämnar några funderingar efter sig"

Även många andra kommenterar bilden, det är främst hjärt-emojis som dominerar kommentarsfältet men även ord som:

"Fint du skriver!"

"Fina ord!"

Ja, fint är det ju! En fin relation mellan ex-makarna.

Foto: TT

Annons