Anna Brolins dejtingbesked efter skilsmässan: "Kan hända"

26 nov, 2022, 08:00 
Anna Brolin

Anna Brolin berättar om dejtinglivet – efter skilsmässan från Jesper Rodhborn.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

I april meddelade programledaren Anna Brolin att hon och maken Jesper Rodhborn bestämt sig för att gå skilda vägar. De hade då varit gifta i nio år och fått sönerna Lionel och Elton ihop.

Sedan dess har de fortsatt att umgås flitigt med varandra. Nyligen var de på en semester ihop med barnen och delade med sig av utlandsäventyret på Instagram, där flera roliga aktiviteter rymdes.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, skrev Anna Brolin i samband med skilsmässobeskedet.

Recept.se Nyhetsbrev

Anna Brolin om dejtandet

Efter skilsmässan har Anna Brolin haft fullt med att jobba, flytta, spela padel, umgås med vänner och sina barn. Därför har hon inte haft tid till att dejta, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Annons

– Livspusslet med allt vad det innebär gör att jag knappt hinner fundera på det, men jag känner mig privilegierad. Jag har två fantastiska pojkar som är det bästa som har hänt mig i livet och jag har en fin relation med deras pappa. Dessutom har jag ett väldigt roligt jobb och fina vänner.

Däremot händer det att hon får meddelanden och komplimanger från folk som är intresserad av att dejta henne. På frågan om hon blivit utbjuden den senaste tiden svarar hon:

– Det kan hända. Men det kunde också hända tidigare. Men ja, någon gång då och då blir jag det.

Anna Brolin om fotbolls-VM

Anna Brolin är just nu aktuell som programledare i sändningarna av fotbolls-VM i Qatar. Hon har temporärt lämnat samma roll i ”Efter Fem” för att fullt ut kunna fokusera på fotbollsturneringen.

Däremot är hon inte på plats i landet, utan sitter i en studio i TV4-huset. För Anna Brolin är det speciellt VM, då det är flera andra frågor som är i fokus och viktiga att belysa.

Annons

– Men det är ett speciellt mästerskap där fler aspekter måste belysas och vi kommer givetvis även beröra mänskliga rättigheter, kvinnors rättigheter, inskränkning av hbtqi-personers rättigheter och bristernas hos Fifa, säger hon.

Anna Brolin
Anna Brolin är aktuell som programledare i TV4:s sändningar av fotbolls-VM.

Foto: TT

Annons