Anna Brolins glädje efter skilsmässan – orden om kärleken: "Magi"

19 jun, 2022, 16:00 
AvIndra Nordemar

Anna Brolin har fått uppleva kärlekens magi igen.

Annons
Här är profilerna i "Efter fem"
Här är profilerna i "Efter fem"

Det var för nio år sedan som bröllopsklockorna ringde för Anna Brolin, 42, och Jesper Rodhborn, 47. Men nu har kärlekssagan nått sitt slut.

I april i år gick ex-makarna ut med nyheten att de går skilda vägar:

"Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner", skrev de då i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Nu har det gått drygt två månader sedan skilsmässobeskedet – och av bilder att tyda verkar det som att Anna är tillbaka på banan.

Recept.se Nyhetsbrev

Annas och Jespers relation efter skilsmässobeskedet

Anna och Jesper har haft en fortsatt god relation sedan de gick isär – främst för sönernas skull. Lionel, 7, och Elton, 5 kommer självfallet först i alla lägen, därför umgås Efter fem-profilen flitigt med sin exmake än i dag.

Annons

"Barnen är det i särklass viktigaste för oss", fortsatte de i Instagram-inlägget.

Bland annat har de synts på Gröna Lund ihop, på morsdag var de alla samlade och häromdagen hade Lionel skolavslutning.

Anna Brolins kärlekslycka

Men det verkar som att Anna var barnfri denna helg – hon har nämligen firat kärleken på Jessica Wahlgrens och Magnus Normans kändistäta bröllop.

Ja, på gästlistan fanns bland annat namn som Pernilla Wahlgren, Kristin Kaspersen, Hanna och Lina Hedlund, Bathina Philipson, Charlotte Perrelli, Carina Bergfeldt, Sofia Wistam och många fler.

Med en gästlista som ovan har det blivit en hel del bilder som florerat på sociala medier under dagarna som gått – och det verkar vara ett helnöjt gäng efter bröllopshelgen som såg ljuvlig ut.

Även Anna verkar ha njutit till fullo i kärlekens tecken!

"Dom är gifta!! Vilken kärlek! Vilket brudbar! Vilken fest! Wow. Ni är värda det allra bästa Jessica Wahlgren och Magnus Norman. Tack för all magi!!!", skriver hon i ett nytt inlägg.

Foto: TT

Annons