Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolins kärleksbesked – 2 år efter skilsmässan från Jesper!

02 mar, 2024, 17:00 
Anna Brolin bryter tystnaden om sitt dejtingliv efter skilsmässan från Jesper Rodhborn.
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin, 43, och Jesper Rodhborn, 48, var gifta i nio år, men i april 2022 meddelade paret att de går skilda vägar.

I samma meddelande gjorde de klart att uppbrottet skedde på god fot och att de kommer att fortsätta prioritera sina två barn, Lionel och Elton.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, skrev de.

Jesper Rodhborn och Anna Brolin
I april 2022 meddelade Jesper Rodhborn och Anna Brolin att de går skilda vägar.Karin Törnblom/TT

Så är Annas relation till Jesper idag

Och mycket riktigt! Anna och Jesper har fortsatt att vara mycket goda vänner. De har även sett till att hitta på saker ihop med barnen, som att gå på Gröna Lund, fira morsdag och åka på utlandsresor tillsammans.

Annons

Att kunna umgås på det här sättet är det inte alla som klarar av. I Annas och Jespers fall verkar det däremot inte vara några problem, och mycket av det är så klart barnens förtjänst.

– Vi är väldigt goda kompisar och ser till barnens bästa. Då blir det ganska enkelt. Som vuxen kan man stå ut med ganska mycket och gå några extra mil. Man mår ju aldrig bättre än det barn som mår sämst. Har man barn som mår bra och tycker att det funkar, då funkar det mesta också för en vuxen människa, säger Anna Brolin till Amelia.

Anna Brolins kärleksbesked

Anna Brolin har tidigare varit öppen med att kärlekslivet fått bromsa lite när livspusslet, med bland annat karriär, barn och vänner, tagit över en aning och gjort det svårt att prioritera dejtandet.

Annons

Däremot händer det att hon får meddelanden och komplimanger från folk som är intresserad av att dejta henne, men att kommentera sitt privatliv är samtidigt något hon gärna duckar och på frågan hur hon ser kring att dejta efter skilmässan, svarar hon:

– Det håller jag nog lite för mig själv.

Anna Brolin
Anna Brolin ligger lågt när det kommer till att svara på frågor om sitt dejtingliv.Christine Olsson/TT

Foto: TT

Annons