Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolins lycka med ex-maken Jesper – ett år efter skilsmässan

13 nov, 2023, 20:30 

Anna Brolin är så glad – nu visar hon!

Annons

Anna Brolin är en av TV4:s mest omtyckta profiler. Hon har lett sportsändningar i många år, och syns idag i Efter fem och Farmen.

Förra året lät hon och ex-maken Jesper Rodhborn att de går skilda vägar efter nio år som gifta. Nu har hon ett nytt fint besked med exet.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolins stora lycka efter bröllopet med Jesper

Anna och Jesper träffades 2011, förlovade sig på en resa till Kroatien, och sa "ja" till varandra 2013 inför 130 gäster på Djupvik, Gotland.

– Det mäktigaste jag varit med! Otroligt känslosamt! Känner mig som världens lyckligaste tjej, skrev hon då i ett sms till Aftonbladet.

De har två söner ihop, och visade gärna upp familjelivet på Instagram. Men i april i fjol meddelade ex-makarna i ett gemensamt uttalande att de går skilda vägar, och har barnen i fokus.

Anna Brolin och Jesper Rohdborn
Anna och Jesper.

Anna Brolins lycka med ex-maken Jesper – ett år senare

Sedan uppbrottet har de fortsatt att göra saker ihop, som en hel familj. Såhär sa Anna Brolin om det hela till amelia i november i fjol:

Annons

– Vi har tagit med barnen på gemensamma saker och delar på väldigt mycket. Vi är bra vänner och helt ense i att våra barn är livets största gåva, det mest fantastiska. Barnen är helt otroliga och de förtjänar det bästa tänkbara och det har vi en samsyn i. Jag tycker att barnen har en fantastisk pappa som jag är väldigt tacksam för.

Och nu har hon ett nytt glädjebesked, på självaste fars dag. Relationen ex-makarna emellan är fortsatt god, och Anna är så lycklig att just Jesper är pappa till hennes barn.

"Även här - igår - idag - imorgon visar du att pappor är bäst, ingen protest. Tack för att du guidar våra pojkar tryggt, busigt och kärleksfullt genom live" Skriver hon under en bild på Jesper och sönerna.

Visst är det underbart att se!

Foto: TT

Annons