Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolins pussbild med TV4-kollegan – berättar om relationen: "I det bästa av sällskap"

10 sep, 2023, 05:00 

En alldeles särskild dag stod på agendan!


Annons

Anna Brolin är en omtyckt programledare på TV4, och hon är i gott sällskap. Hon verkar vara mycket förtjust i sina vänner till kollegor, och visar gärna upp när de umgås privat.

Som nu – när hon gör det med en härlig pussbild!

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolins pussbild med TV4-kollegan

Det var nämligen en alldeles särskild dag som gjorde att Anna Brolin valde att lyfte en speciell relation till en TV4-kollega. Nyhetsmorgon-profilen Maria Forsbloms födelsedag!

Under fredagen fyllde den omtyckta programledaren 37 år, och gratulationerna svämmade in från alla håll och kanter. Anna Brolin valde att kärleksbomba henne rejält, med tre fina bilder:

Annons

– Man är alltid i det bästa sällskap när man får hänga med dagens födelsedagsbarn!

– Så tack för allt det kloka, visa, genuina!

– Och tack för att man ibland kan sno åt sig en puss!

Så är Anna Brolins relation till Maria Forsblom

Tänk vilken lycka att komma så bra överrens med sina arbetskamrater. Bilden är från förra året, då Anna och Maria gästade ett bröllop. I samband med det passade Hänt på att fråga om vännernas relation utanför kamerorna:

– Nej men alltså vi är jättegoda vänner och vi hänger ju privat och även på jobbet. Så en liten kompispuss kan man väl få ibland? sa hon då.

Och visst verkar det vara något av en favoritbild. När det var Anna Brolins tur att firas valde Maria Forsblom att ladda upp den berömda pussen med texten:

"Hurra hurra på din dag älskade vän som även råkar jobba under samma tak. En ynnest att få ha dig i livet! Och jo ibland kan man få feeling vid Siljan"

Foto: Instagram/TT

Annons