Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anne Lundbergs okända avtal tillsammans med maken – gick inte att neka

09 feb, 2024, 19:30 
Pernilla Albinsson
Anne Lundberg
TT.
När Anne Lundberg äntligen fick köpa sitt drömhus i Italien fick det oväntade konsekvenser.
Annons

Antikrundan och Husdrömmars programledare Anne Lundberg hittade kärleken igen efter 50. Det var genom sin granne som Anne träffade sin nuvarande man – Stefan Lindfors. Paret gifte sig 2019 på Grekland.

Penny och Mia Parnevik i tårar – berättar om svåra traumatBrand logo
Penny och Mia Parnevik i tårar – berättar om svåra traumat

I veckans avsnitt av Carina Bergfeldt berättar Anne om hur det är att hitta kärleken efter 50:

– Det är helt fantastiskt, måste jag säga. Han hade två barn sedan tidigare och jag hade två barn sedan tidigare. Och vi hade båda varit själva ett tag och att då träffas och få uppleva kärleken på nytt. Det är ju liksom aldrig för sent. Ja, det är ju fantastiskt, säger Anne till Bergfeldt.

Annons
Stefan Lindfors och Anne Lundberg på röda mattan.
Att bli kär när man är över 50 är helt fantastiskt enligt Anne Lundberg.Karin Törnblom/TT

Drömmen som blev till verklighet

Tidigare har det rapporterats om att paret har varit sugna på ett hus i Italien. I början av året berättade Anne Lundberg för Aftonbladet att de nu köpt sig ett hus.

– Vi var sugna på Italien och fick lite tips om den här byn som vi har köpt huset i. När vi kom dit så älskade vi byn och älskade människorna. Vi gick på en husvisning och fick se det här huset som är ett art decohus, säger Anne till Bergfeldt.

Art deco är nämligen en favorit hos Lundberg. Just därför kände hon att om de inte fick köpa det här huset, kommer de inte köpa något hus alls.

Annons

Oväntade detaljen

När paret tillslut fick köpa sitt drömhus var det dock inte helt utan villkor från säljaren – han skulle nämligen också bo kvar.

– Det bodde en äldre man i det här huset och han hade en häst som gick lös i trädgården. Den hade vuxit upp i den här trädgården som är omringad av en ringmur. Så han skulle få bo i gästhuset och hästen bor kvar i trädgården. Då skulle jag och Stefan kunna renovera det här huset, säger hon och konstaterar:

– Vi köpte ett hus med en man och en häst.

Foto: TT.

Annons