Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Annika Jankells ärliga ord om förhållandet med 14 år yngre pojkvännen: "Ålderslös"

Annika Jankell och pojkvännen Ronnie Åström

Programledaren öppnar upp sig i en intervju med Femina.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
0:43

Efter reklamen: Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

(0:43)

Slå på ljud

Annika Jankell, 60, är inte ett helt obekant ansikte för många svenskar. Journalisten och tv-profilen syntes bland annat i TV4:s Nyhetsmorgon under sex års tid.

Under 90-talet var Annika Jankell och Thorsten Flinck, 61, ett par och de fick två döttarar tillsammans. Skådespelarna Félice Jankell, 30, och Happy Jankell, 28.

1996 separerade Annika och Thorsten och idag har Annika hittat kärleken på nytt.

Så träffades Annika Jankell och pojkvännen Ronnie Åström

Annika Jankell och pojkvännen, Ronnie Åström, 47, träffades för första gången år 2008. Det var på efterfesten efter finalen av Melodifestivalen som det först slog gnistor mellan paret.

De sprang på varandra och spenderade resten av kvällen med att prata med varandra. I slutet av kvällen delade de en taxi och skildes åt med varandras telefonnummer. Och ja, resten är historia.

Öppnar upp sig om ålderskillnaden

Annika Jankell må vara 14 år äldre än särbon tillika stora kärleken, Ronnie Åström. Det är dock inte något som hon ser som ett problem. I en intervju med Femina öppnar hon upp sig om sin syn på ålder.

– Jag har alltid känt mig ålderslös och umgåtts i olika åldrar. Mina bästa vänner är 25 år yngre än mig, och min kille är 14 år yngre, men jag har också vänner som är 89 år, säger hon och fortsätter:

– Jag har aldrig känt mig bortvald på grund av ålder, utan alltid haft inställningen att jobb kommer och går. Jag har aldrig sett det som en mänsklig rättighet att jag ska sitta i rutan, och när TV4 ville fastanställa mig tackade jag nej för att jag ville göra olika saker.

Vilken härlig inställning!

Efter spektakulära kuppen i tv - Lina Hedlund avslöjar stora hemligheten: "Nästa år"

Foto: TT